Sivut


tiistai 25. joulukuuta 2018

Joulun jälkeistä aikaa

Meillä oli mainio joulu. Meidän näköinen. Esikoinen tuli sunnuntaina illan suussa ja haimme pizzat. Söimme, jutustelimme. Saunoimme silloinkin, ja sitten päästin kuopuksen koneelle. Oli ihana istua esikoisen kanssa sohvalla ja vaihtaa rauhassa kuulumisia.






Jouluaattona nukuimme myöhään, katsoimme kuopuksen kanssa Maukan ja Väykän joulun ja odottelimme esikoisen heräämistä ja joulurauhan julistusta. Molemmat tapahtuivat suunnilleen yhtä aikaa. Jaoimme ja auoimme paketit (me olemme aina olleet joulupukin reitin alkupäässä), söimme joulupuuron ja pelasimme korttipeliä, joka tuli lahjaksi. Aika ihanaa. Hautausmaakäynnin aikana vasta likosi ja sauna lämpeni. Sitten saunoimme ja kerran vuodessa saa pieksää lapsia (vastalla). 

Ilta meni juustojen ja viinin parissa. Lueskelimme ensin sohvalla, ja kun kuopus painui pehkuihin intouduimme keskustelemaan ja hups, kello oli puoli neljä! Mahtava seura, hyvä fiilis, olen niin onnellinen ja ylpeä molemmista pojista.

Joulupäivänä äiti ja hänen miehensä kävivät syömässä ja esikoinen lähti heidän matkaansa. Vatsa on täysi ja mieli euforinen. Joulu on totisesti perheaikaa!

Kyllä tällä taas jaksaa pitkän pätkän eteen päin, ja vuoden pimein päiväkin oli ja meni.

6 kommenttia:

  1. ....se on vihta... ;)

    Teidän joulu kuulostaa ihanalta. Meilläkin on vietetty joulua ihan perinteisin menoin, vaikka sunnuntaina vähän jo säikähdettiin, että muuttuuko suunnitelmat... Mutta onneksi kyseessä olikin vain teleoperaattorin verkkovika, huh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle käy kumpi vaan, vihta tai vasta.

      Mukavaa ,että joulusuunnitelmat ei menny vaihtoon!

      Poista
  2. Mieki nillitän, kun ihmettelin kauan tuota "sanoimme silloinkin", että mitä sanoitte... mutta siitä varmaan putos uu vain välistä :)
    Ihanan kuuloinen joulu, just sellanen omanlainen ja rauhallinen! Meilläki on ollu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisäsin uun, kiitos tarkkasilmäisyydestä.

      Ja kiva, että teilläkin oli kiva joulu!

      Poista
  3. Esikoinen on ihana! Ja se, että ne kasvaa ja niiden kanssa voi olla "kuin aikuisten", on ihan huippua!!
    Omanlainen joulu on just hyvä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin uutta ja ihmeellistä - ja niin kuin sanot, ihanaa!

      Toivottavasti sunkin joulu oli hyvä <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana