Sivut


perjantai 9. marraskuuta 2018

Hissukseen

Näemmä viime postauksen pinkki piristys pysyikin sitten koko viikon "otsikoissa" ja piristyksenä. Ja sitä edellisen postauksen halloween-lyhtykin vielä iltojamme valaisee ja ilostuttaa. Tuntuu, että elämä on liki pysähtynyt, ollaan hissukseen, vähän ahdistutaan harmaudesta, kääriydytään vilttiin sohvan nurkkaan, luetaan ja poltetaan kynttilöitä.


Ostin tänäkin vuonna luokkaretkirahastoa
tukeakseni söpöjä tonttukynttilöitä.
Kuopus on sitä mieltä, että noita ei voi polttaa.


Töissä sen sijaan tapahtuu asioita sellaisella rytinällä, ettei meinaa perässä pysyä. Ehkä siksikin on hyvä vastapainoksi hiljentää elämää entisestään. 

Eilinen ja tämä päivä on mennyt varsin veikeän aktiviteetin parissa: olemme katsoneet kuopuksen kanssa radiota. Sitä ei ihan joka päivä tule tehtyä, mutta nuorisolaiskanavan, jota meillä sattuneista syistä kuunnellaan, YleX:n aamun Viki ja Köpi polkaisivat taas käyntiin ylipitkän Nenäpäivän naurumaratonin ja sitä seuraamme Areenasta suorana. Luulen, että perjantai-ilta vietetään sohvalla läppärin kanssa.

12 kommenttia:

  1. Tämä on sitä hissukseenelon aikaa. Ajattelin sitä itsekin päivällä, kun käperryin koirien kans peiton alle päikkäreille muumipuvussani...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siihen täytyy varmaan nyt vaan orientoitua. Ja antautua hyvällä omallatunnolla.

      Poista
  2. ...HIH...fläsbäk töihin...istun hämärässä nukkarissa ja tasainen tuhina kuuluu ympärillä...paijaan pientä valvokkia ja välillä sanon "ollaan ihan hissukseen". Tonttukynttilöitä ei voi polttaa...eihän?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä niitä voi (jos oikein kovettaa itsensä)... Koska kynttilöitä nyt vaan on pakko polttaa saadakseen sen oikean hämyisen tunnelman.

      Ihanaa viikonloppua sinne Onneli!!!

      Poista
  3. mUtTa MuTtA...se tontun lakki...sulaa hiljalleen pois...sitten valuu simmut...sitten kääk! Eih..ei tonttua voi polttaa...voitko laittaa ihan vain lampun päälle, voitko ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos mä sanon et laitan enkä kerro valehtelenko, niin tulisko sulle parempi mieli?!?

      Poista
    2. Ehdottomasti...otin jo nessupaketin viereeni...ihan vain varmuuden vuoksi.

      Poista
    3. Mä laitan lampun päälle ja tontut kaapin päälle ja sä laitat nessut pois?!?

      Poista
    4. joo...ja jos nuha tulee ni onneks on pitkät hihat ;)

      Poista
  4. Ai miten suloiset tonttukynttilät. Mä lahjoitin kaikki esittävät kynttilät pois, kun en raaskinut polttaa niitä millään ;-)

    Kiitos radiovinkistä, nyt mäkin tuijotan radiota, kun olen telkkatauolla :)

    Hauskaa perjantai-iltaa teille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Radion tuijottaminenhan on ihan toista kun television ;-) Meillä oikeesti on telkkari viimeks auennut varmaan viikko sitten. Ihan hirmu harvoin tulee mitään kateltua, enkä mä kato Netflixiä tai Ruutua tai muitakaan.

      Mä just lupasin Onnelille etten polta noita tonttuja, tai en ainakaan kerro hälle jos sen teen.

      Sinne kans mahtavaa viikonloppua!

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana