Sivut

perjantai 6. heinäkuuta 2018

Tänään alkaa loma

Taas.

Ensin olin kaksi viikkoa lomalla, joista toisen Kreikassa. Välissä viikko töitä ja nyt on kolmen viikon lomapätkä kuopuksen kanssa. Saman ajan on myös pöytä kirppiksellä. On hyvää aikaa käydä oikomassa ja mahdollisesti lisäilemässäkin tavaroita sinne. Tällä viikolla ja tulevana viikonloppuna on ollut ja on siinä lähimaastossa yhtä sun toista tapahtumaa, joten toivoa sopii, että myyntiäkin tulisi kun ihmiset ovat liikenteessä. Ja kesällä tietysti muutenkin ovat. Alku näytää ainakin ihan lupaavalta! Jospa sitä jotain raaskisi sitten tehdäkin tässä lomalla?Kreikan lempiravintolamme "sisäänkäynti"


Tämän lomapätkän jälkeen kuopus on vielä viikon isällään ja minä teen taas viikon töitä. Sitten on kolme päivää vapaata kun koulu meidän suunnalla alkaa torstaina. Jotenkin on sellainen olo kuin olisi koko kesä lomaa. Ei muuten haittaa yhtään se tunne, päin vastoin!

Olkoon tämä lomapätkä yhtä ihana ja värikäs ja lämmin kuin tuo kuva ja sen aikaansaamat muistot.

8 kommenttia:

 1. Kauheaa, sieki puhut koulun alkamisesta! Vastahan se loppui. Esikoinenkin juuri siitä jutteli aamulla, kun kyyditsin sitä kotiin. Ja töissäkin sen täytyy käydä sitä ennen, saa nähdä miten se jaksaa.
  Mutta onnellista lomaa sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin se tuli mieleen ;-)
   mutta todettiin eilen kuopuksen kanssa, että enemmän on vielä lomaa jäljellä kuin on takana, joten ei hätää!

   Kiitos, mä niiiiiin taas odotan, että kello tulee neljä tai oikeestaan viis, siihen asti mennee, ennen kun olen virallisesti lomalla.

   Poista
 2. Noiden puiden alla onkin mitä parhain paikka istua, olla, syödä, rupatella, nauraa ja ihailla maisemaa :)

  Tämä kesä on ollut todella hieno. Mulla loman alkuun on vielä aikaa, joten alan olla jo aika lailla sen tarpeessa.

  Aivan mahtavaa lomaa teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Birgitta <3

   Se oli kyllä ihanaa, nauttia hyvästä ruoasta, palvelusta, juomasta ja seurasta. Ja maisemasta, lämmöstä, kaikesta!

   Koita sä jaksaa, kyllä se loma sieltä sullekin koittaa, ystäväni!

   Poista
 3. Ihana tunne tuollainen, että olisi koko kesä lomaa! :D Toivotaan suotuisia säitä ja paljon, paljon kaikkea ihanaa, värikästä ja lämmintä. <3

  VastaaPoista
 4. Höh. Kyllä mäkin eilen toivotin sulle ja Kuopukselle hyvää lomaa, melkein heti kun sun loma oli alkanut. Se vain katosi jonnekin.
  Kirjoitin, ettei sillä säälläkään niin väliä, koska silloin voi käpertyä sohvan nurkkaan viltin alle varpaat vastakkain ja lukea vaikka vuorotellen ääneen jotain kivaa kirjaa ja kun ei enää jaksa lukea, voi ottaa torkut. Päivätorkut on aina niiiiin ihanat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä oon täsmälleen samaa mieltä, säällä ei oo niin väliä, kunhan on loma. Meillä on joka tapauksessa kivaa, ja aina voi keksiä sitten säänmukaista tekemistä, kuten lukemista, tosiaan, tai sitten voi vaikka mennä grillaamaan katetulle kodalle tms.

   Aurinkoa sinnekin, ja päivätorkkuja <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana