Sivut

tiistai 24. heinäkuuta 2018

Koko kuva

Tässä on aika lailla viime päivien koko kuva:Kuopus siellä "kuun valossa"Olemme viimeksi uineet kolme vuotta sitten ja nyt taas. Joka päivä. Mihin aikaan tahansa. Just tultiin rannalta ja oli komeaa, kun kuu möllötti ja aurinko laski. Ja vesi oli lämpimämpää kuin ilma. Ah!

No olen minä muutakin tehnyt, vihdoinkin kirppariurakka alkaa olla loppusuoralla: tyhjensin pöydän tänään (oli kolme viikkoa tavarat myynnissä) ja vein vielä loppuviikoksi ja viikonlopuksi eräälle kylätalollemme. Ne, mitä myymättä jää, lahjoitan sitten sinne.

Huomenna tulee ensimmäiset rahat ja onpas ihanaa, lomalla ollaan voitu tämän ansiosta olla vähän rennommin, ostaa herneitä, mansikoita, kesäherkkuja tuolloin tällöin. Ajella, käydä jäätelöllä, mitä nyt normaalit ihmiset lomalla tekee?

Ja viisi päivää vielä lomaa jäljellä!


***

Niin, ja huomiseen Jaakkoon en usko sitten vähääkään!

10 kommenttia:

 1. Jaakko taitaa olla nimipäivän kunniaksi matkoilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on varmaan pakannut kimpsunsa ja kampsunsa ja lähtenyt reissuun, uskoisin!!!

   Poista
 2. Jaakko on suosiolla lähtenyt lomalle ja hyvä niin!
  Peukutan innokkaasti 'normaalien ihmisten' herkuille ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Normaalien ihmisten herkut on ollu kyllä niin luksusta tässä lomalla. Mä tiedän että sä tiedät.

   Jaakkokulta ei vissiin oo vielä heränny ja hyvä niin!

   Poista
 3. En oo kyllä uskonu Jaakkoon enää moneen vuoteen! Vanhan kansan kalenteri ei enää päde.
  Ihanan näköistä kuutamouintia! Eikä oo ruuhkaakaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei pahasti ollu ;-)

   Tuossa vaiheessa enää me ja meluavat teinit, jotka rajasin tarkoituksella kuvasta (mua pisti pikkusen naurattaan kun ne kuunteli niin huonoa musaa, mm Yölinnun Liian suuri city "taidan lähtee tästä maalle takaisin" ... hih, maalaispojat!)

   Poista
 4. Minulla on vielä ensi viikko lomaa ja sitten onkin vuorossa arkinen aherrus. Tosin pidän elokuun lopussa vielä muutaman lomapäivän ja vien esikoisen Kainuuseen. Mun uiminen on ollut tosi vähäistä tänäkin kesänä, vaikka koiraa ei enää olekaan. En vain jaksa lähteä illalla pienen hetken vuoksi 15 km:n päähän. Lisäksi olen huomannut, että olkapääni ei mitenkään nauti uimisesta. Joten enemmän käynkin sitten vesijuoksemassa. Tosin nyt unohdin vyön sitten mökille. Ihanaa lomanjatkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ranta ihan tässä lähellä, joten helposti voisi käydä useammankin kerran päivässä. Nyt käytiin päiväuinnilla, eilen tosiaan illalla.

   Nautitaan lomasta, mulla on ens viikko jo töitä mutta sitten ma-ke vielä lomaa/ylityövapaita kun koulu alkaa meillä vasta torstaina.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana