Sivut

sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

Hei hei heinäkuu

Onpa kiva olla kotona taas!

Kesällä on kaikkea mukavaa ja virkeää kulttuuri- sun muuta elämää tälläkin kylällä, ja eilen sitä oli ihan iltapäivästä iltaan asti. Ystävän ja hänen miehensä kanssa yhdessä harrastettiin vähän juhlia ja sitten kotona jalkapalloa. Tämän jälkeen sain heidän auton käyttööni ja kuskailin itseäni ja heitä paikalliseen ja takaisin. Taas vähän jalkapalloa ja vielä sitten ihan iltamyöhällä kävin itse kahvilla ja jäävedellä ja kuuntelemassa mainiota oman kylän poikien rautalankabändiä. Kyllähän sitä nyt kerran kahdessa vuodessa kapakassa pitää käydä - vai mitä?


Tänään oli sitten vuorossa auton palautus ja kiva kirppisreissu yhdelle kaukaisimmista kyläkunnistamme. Siellä on joka heinäkuu kahvio-kirpputori, ja kävimme ystävän kanssa katsastamassa tarjonnan. Löytyihän sitä yhtä ja toista: minä löysin huivin. Pentikin puisia tarjoiluastioita, joita minulla oli ennestään jo yksi vähän samaa sarjaa (tuo, jossa on tomaatti), ja Philipsin sähkövatkaimen vanhan tilalle, jossa on enää yksi asento: turbo. Aika hankalaa ja sotkuista, uskokaa pois. Kaikki löytöni maksoivat yhteensa 6€. Tulipas tuhlattua...

Ystävä osti minulle pupupannunaluset ja ihanan voimataulun. Laitoin sen jääkaapin oveen. Saatoin ehkä reissussa vähän puhua itsetunto- ja -luottamusteemoista, painoindeksistä ja sen sellaisesta. Ihana Virkkuukoukkunen täällä


Muista loistaa ja säteillä - eikö ole aika ihana?


***


Niin se kesäkuu vaan meni, itse asiassa nyt pitää siis sanoa hei hei kesäkuu ja tervetuloa heinäkuu!

8 kommenttia:

 1. Ai ne oli pannunaluset, aattelin että piparimuotit... Huivi on ihan sun värinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne on paksua vaneria - just testaan pottukattilan alla ja hyvin toimii ;-)

   Huivia ei voinut jättää sinne!

   Poista
 2. Mullakin kävi piparimuotit mielessä, ja ajattelin, että no pipareitako se meinaa ruveta leipomaan.

  Mulle tuollainen sähkövatkain on vaarallinen. Se oli jopa aikaa, jolloin olin olevinani täyspäinen. Johto oli vielä seinässä ja olin ottamassa noita..mitänoinytonkaan... pois tuosta vekottimesta. Siinä on nappula, josta se laitetaan päälle ja samasta nappulasta painamalla noi vatkaimet irtoaa. Olin jo sormineni kiinni noissa härpäkkeissä ja painoin nappia....Nepä lähti pyörimään ja sormet jäi väliin!
  Opinko jotain? OPIN. Ota. Aina. Sähkövehkeistä. Johto. POIS. Seinästä. Ennen. Kuin. Teet. Jotain. Muuta. Kuin. Mitä. Sillä. Mitä. On. Aikomus. Tehdä.
  Säästyt vammoilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säästetään piparit puolen vuoden päähän ;-)

   ja pidetään johtovinkki mielessä !

   Poista
 3. Nuo Virkkuukoukkuset on kivoja, työkaverilla on niiden käsilaukku ja vähän olen ihastunut johonkin vastaavaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on! Silloin kun mulla oli eron jälkeen tukevien naisten ilta, niin ostin kaikille rintanapit. Mun napissa luki muistaakseni "Kohti uusia seikkailuja".

   Poista
 4. Tuo muista loistaa ja säteillä on niin paras juttu. Sillä pääsee niin pitkälle. Viis painoindekseistä tai naaman piirteistä. Kun hymyilee ja antaa itsensä säteillä, sillä saa kaiken. Ei sillä, että se olis aina helppoa murheiden keskellä, mutta se on silti asia, joka kannattaa tietoisesti muistaa. Kaikilla on paljon hauskempaa, jos muistaa vaikka kauppakeskuksessa kävellä loistaen, kuin naama norsunvitulla. Meinaa kyllä joskus unohtua itseltäkin, mutta opetellaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut!

   Mä ajattelin, että sen paikka vois ehkä pikemminkin olla ulko-ovessa muistuttamassa, nyt laitoin jääkaapin oveen. Pitänee vaihtaa.

   Ja hei, onnea työpaikasta, oon seurannut kuulumisia vaikken ole ennättänyt kommentoida <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana