Sivut

perjantai 25. toukokuuta 2018

12 halia

Eilen illalla havahduimme kuopuksen kanssa siihen, että varmasti ei kahteen päivään ole tullut 12 halausta päivässä täyteen. Piti samoilta jaloilta korjata asia ja päättää, että viikonloppu ollaan vaan ja hengaillaan.

Meidän arki on harvoin hektistä, mutta nyt se on sitä ollut. Kahden viikon ajan. 

Kerron lisää jahka kerkiän.


Loman tarpeessa...


*** 

Tuon linkin takana on juttu halimisen, hassuttelun ja läsnäolon tärkeydestä.

Halataanko teillä 12 kertaa päivässä?

14 kommenttia:

 1. Allekirjoitan tämän: "Vanhemmuus on yksi vaikeimmista tehtävistä jonka voi saada." Ja hyvin vahvasti. Kyllä meillä halailtiin paljon (en tosin laskenut) ja oon koittanu keskittyä aina lasten asioihin just siks ku mulle ei aikuisilla ollu koskaan aikaa eikä ne kuunnellua mua, ja tiiän miten ikävää se on. Vieläkin lääpin aikuisia ja lähes-aikuisia lapsiani, vaikka toinen ei siitä oikein pidäkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ON vaikea tehtävä, ja jos sitä voi koskettamalla, läsnäolemalla, pienillä asioilla helpottaa, niin tehdään se!

   Meillä loppui esikoisen kanssa halailu jossain vaiheessa mutta se on tullut takas, ts. kun nähdään, halataan. Toivon,että kuopuksen kanssa ei loppuis!

   Poista
 2. Meillä on vain kaksi aikuista ja joskus käymässä se kolmas, eikä meillä välttämättä ihan 12 kertaa päivässä halata, mutta ohimennen kosketaan tai kun istutaan kumpikin omilla sohvillamme, saatetaan havahtua siihen, että toinen vain katselee toista.
  Aamupala on yksi tapa "halata": AM tekee voileivät, minä teen meille kahvit :)
  Kerran päivässä kuitenkin jompikumpi sanoo toiselle "oot rakas" - "niin sinäkin". Lällyä?
  Siskon kanssa (meillä on 19 vuotta ikäeroa) jutellaan päivän-parin välein whatappilla tai messengerillä ja lopetetaan aina sanoihin "oot rakas"

  Tiistaina, kun olin kirjastossa kuuntelemassa kirjavinkkejä, tuli taas vedet silmiin, oli niin hellyttävää: äiti oli meidän kanssa kuuntelemassa kirjavinkkejä, hänen poikansa, ehkä n. 7-8 -vuotias, käveli ko. tilan lasiovien takaa, lastenkirjaosastolla ja LÄHETTI SIELTÄ ÄIDILLE LENTOSUUKON <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi "oot rakas" on niin tärkeä. Koitan sitä(kin) esikoisen kanssa viljellä, että tietää, että on ajatuksissani. Kuopukselle nyt tulee leperreltyä monta kertaa päivässä - toisetlällyt täällä ;-)

   Tuossa artikkelissa se halaaminen oli myös rapsutus, silitys, kosketus jne. Kaikki käy <3

   Poista
  2. Vielä tuosta halaamisesta, tästä on ollut ehkä puhettakin?

   Silloin kun Marjaana tulit mua tapaamaan, taisit joutuakin/päästäkin meidän ihanien miesten piirittämäksi ja varsinkin meidän joukon innokkaimman halaajan käsittelyyn :)
   Siis kyse ei missään nimessä ole mistään ahdistelusta tms. - kukaan "meidän miehistä" ei halaa ketään väkisin, he haluavat vain sillä osoittaa välittävänsä meistä. Meitä kun ei omassa porukassa ole kuin me kaksi Myyntisirkkusta, niin meitä pidetään kuin kukkaa kämmenellä, prinsessoita, timantteja... Meille toivotetaan huomenta halaamalla ja kun kuljemme joko muiden edellä tai jäljessä, niin aina kun ilmestymme näkyviin, meitä halataan :D
   Eli parin viikon päästä saan kyllä ihan varmasti tuon 12 halausta päivässä, ellen vähän enemmänkin :D :D

   Poista
  3. Meillä se on aina minä, joka sanoo "oot rakas"... onneksi on messengerit ja whatsappit, joissa ujommankin on helppo lähettää sydän :)

   Poista
  4. Sulla on Pöllö ihana reissu tulossa!

   Mullakin on halaavia ystäviä ja se on kyllä tällei parisuhteettomana ihanaa!!!

   Poista
  5. RH, meille suomalaisille se on joskus vähän kiven takana se "oot rakas" mutta sitä enemmän sitten lämmitää, kun teini vastaa, että niin säkin... <<3

   Poista
 3. Mun tuli otsikosta välittömästi mieleen "kaksitoista apinaa ne kuolaa perään..."
  Teidän halailu kuulostaa kyllä ihanalta. Ja se kantaa ja siirtyy eteenpäin.
  Mukavaa ja lokoisaa viikonloppua sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä koitan siitä pitää kiinni niin pitkään kun tää vaan antaa halata (mun vauva ... ;-)

   Nyt jo vähän on rauhoittunut, ei kokonaan, mutta vähän. Nauti säkin viikonlopusta <3

   Poista
 4. Opettelin halauksen vasta aikuisena ja jossain kymmenisen vuotta sitten päätin opettaa sen vanhemmillenikin. Halaus tekee kaikille hyvää, kosketus on niin tärkeää. Ja jollei ole toista vieressä, niin itseäänkin voi halata tai silitellä :)

  Ihanaa viikonloppua teille <3 Minä alan nyt purkaa kolmen viikon sometaukoani. Saattaa tulla pitkä rupeama ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla menee koko viikonloppu ;-)

   Mut joo, halaaminen on tärkeää, mä koitan halata esikoista aina tavatessa ja kuopuksen kanssa nyt tosiaan halaillaan päivittäin. Aamu alkaa halilla ja iltä päättyy haliin, ainakin toistaiseksi se vielä siihen suostuu.

   Halaillaan <3

   Poista
 5. Halaaminen on kyllä tärkeää. Meillä ei varmastikaan halata niin usein mutta kyllä meillä halitellaan, niin lasten kuin puolisonkin kanssa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se tärkeää. Jotenkin tuntuu, että murrosikää lähestyvää poikaa pitää halailla kovasti. Jostain luin artikkelin, että sellainen poika suhtautuu itseensä ja kehoonsa - ja muiden kehoihon - myönteisemmin eikä sorru niin helposti ahdisteluun (no, mutkat suoriksi mutta tämä oli se ajatus).

   Lisäksi jostain muualta luin, että nimenomaan murrosikäiset pojat ovat vajeessa, tytöt halailevat keskenään mutta pojat eivät. Koitan pitää tätä yllä niin kauan kun kuopus vaan suostuu. Esikoinen lakkasi jossain vaiheessa halaamasta, mutta nyt taan, kun on muuttanut kotoa pois, halaamme kohdatessa.

   Ihanaa viikonloppua sinne Nanni <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana