Sivut

perjantai 27. huhtikuuta 2018

Viikko vihdoinkin voiton puolella

Tuossa kävin vielä viime töikseni teippailemassa opastekylttejä huomista futispeliä varten ja siellä olen sitten kahviossa vielä jokusen tunnin. Tämän jälkeen alkaa vappuvapaa. Keskiviikkoaamuun asti. Tosin se ei ole mitään siihen verrattuna, että esikoinen vastasi muka-hauskaan ja etuaikaiseen vapuntoivotukseeni tänään, että "kuule äiti, yliopistolla alkoi vappu jo tiistaina". Viikon bileet? Auuuh! Lupasin maanantaina skumppalasikädessä kippistää hänelle ja ajatella, että on jo voiton puolella.

Me ei oikeasti vappua varmaan juuri vietetä, mitä nyt vappupäivänä käydään äitini ja hänen miehensä kanssa kalakeitolla ja kirpparilla yhdellä maatilamatkailutilalla täällä. Muuten ollaan suht siivosti ja rauhassa kunhan huomisesta selvitään!

EDIT: tai niin minä luulin... Kuopus on lähdössä elämänsä ensimmäistä kertaa nuopparille "vappupärinöihin" 20-22. Sinäkin Brutukseni?


Kuva on vuodelta 2014, kotoa.
Löysin 05/14 kuvia, joissa olimme
myös samassa paikassa jonne olemme aikeissa
mennä kalakeitolle.
Perinteet kunniaan!Siivoa vappua teillekin, tosin sitä ennen viikonloppuja!


18 kommenttia:

 1. Kiitos samoin! Täällä pietään viikonloppu ja vappu ihan varistelun merkeissä...

  VastaaPoista
 2. Voi, mä en muistanut varoittaa sua tuosta viikon vapusta :D :D
  Nyt on meno jo rauhoittunut ja kun ei opiskelu tapahdu yliopiston puolella, niin vapunviettokin on "vanhalla miehellä" lyhentynyt. Haalaritkin on kuulemma heitetty roskikseen - kuulin senkin, että haalareita ei saa pestä, paitis pk-seudulla uimalla Kolera-altaassa!

  Mikä lienee Esikoisen yliopistolla ohjesääntö? :D

  Ai niin! Mä sain tänään Kevätpörriäisen ja hihittelin sen ihanille jutuille ja vitseille! Yhdestä tulitte heti te ja teidän puput mieleen.
  Niin puujalka, niin puujalka kuin olla voi, mutta melkein tukehduin kun nauroin tälle :D

  Miten kani pyydystetään?
  - Menemällä pensaaseen ja ääntelemällä kuin porkkana!

  Hauskaa vappua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, porkkana... ;-) Mitähän se sanoo? Syö minut? Pork pork?

   Joo ohjesääntö on, että sitä ei pestä, ja kerran on jo kuulemma saunottu se päällä. Suoraan sanottuna en kyllä suostuis haistamaan moista haalaria.

   Mä osasin vähän aavistella, että vappu ois aika pitkä mutta en nyt ihan tuohon viikkoon ollut varautunut. Selvinnen silti tästä, sekä siitä, että kuopus lähtee kohta nuopparilla jossa on "vappupärinät" 20-22!!!! A-pu-va!!!

   Poista
  2. No jos palataan ajassa taas niin paljon taaksepäin kun Pojalta kyseltiin, mitä sanoo kissa, mitä sanoo koira jne jne. Kysymykseen "Mitä norsu sanoo" vastaus oli "nors nors" - sen perusteella sanoisin siis, että porkkana sanoo "pork pork" ;)

   Ajattele miltä se haalari haisee vuoden, kahden, kolmen vuoden päästä.... Pojan haalarit oli ehkä sellasen 4-5 vuotta vanhat - jaiks!

   Poista
  3. Pork pork, tästä ollaan siis yhtä mieltä.

   Silti en suostu edes ajattelemaan haalarin kuntoa ja hajua joidenkin vuosien päästä. Ai niin, ja ylioppilaslakki... miltähän se näyttää tän rellestyksen päätteeksi?!?

   Poista
  4. Mua vähän häiritsee Kevätpörriäisessä se, et tuokin on vanha vitsi ja otettu suunnilleen ensimmäisestä koululaisvitsikirjasta "Ujo piimä" ;)

   Poista
  5. Ne on monet sellasia, joita mun kouluaikana jo hoettiin. Jotkut sitten on enemmän tätä päivää!

   Poista
 3. Kyllä todellakin opiskelijoiden nuori voima jaksaa juhlia vappua pidempäänkin :). Mahtava vappuloma sinulla edessä. Toivotaan auringonpaistetta ainakin koko loman ajaksi, vaikka kylmää taitaa kuitenkin olla. Minä olen maanantain töissä, illalla lähden uniaikaan tanssahtelemaan ja sitten vappupäivänä jos sää sallii, lähden kaivopuistoon retkeilemään muiden juhlijoiden joukkoon. Mutta siihen on vielä pitkästi aikaa.

  Vietetään siis hauska viikonloppu nyt ensin ja ensiviikolla sitä kevättä ja oliko se työn-juhlaa? =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun työn juhla menee vapaillessa, mutta ei haittaa. Nautitaan tahoillamme, oli kylmä tai lämmin.

   Ja totisesti, nuoret jaksaa. Mä kevyesti kippistän sitten maanantaina!

   Poista
 4. Hyvää ja leppoisaa viikonloppua ja vappuvapaata! Kevyt kippistely on ihan jees, riekkukoon noi nuoremmat!
  Tästä tuli mieleen, miten aamulla puhuin eräälle nuorelle ajasta kun seurustelin ja lasten isä oli intissä. Laskin ääneen ja sain tulokseksi että yli 30 vuotta sitten!!! Poika räjähti nauramaan :-D En tajua, miten siitä voi olla niin kauan vaikka mä olen 25.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siitä olekaan, samoin kuin ei ole esikoisen syntymästä... tai siis mä olen ainakin ollut ihan teiniäiti (vaikka oikeasti olin synnyttäjän keski-iässä, 28...) JOtenkin tää on ihan hurjaa!!!

   Poista
 5. Niin, hyvää Vappua vain. Mä menen maanantaina töihin, aion kyllä lähteä ajoissa pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me päätettiin pitää kirjasto kiinni, kun olisi ollut vain lyhyt aukiolo ja kuka nyt vappuaattona kirjastoon haluaa ;-)

   Poista
  2. Vappupärinät kuulostaa varsin hauskalta :D

   Poista
  3. Ok, siisti sisätyöpäivä siis!

   Poista
  4. Oli siellä päristy ja mä olin ihan ihmeissäni. Pyörittelin peukaloita perjantaina puoli kymmenen aikaan että "ihan yksin kotona, apua!!!". Viittä vaille kymmenen tuli soitto, että tuu hakemaan. (Kympiltä loppui bileet.)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana