Sivut


torstai 12. huhtikuuta 2018

Tulin vaan ilmoittautumaan

Nyt ei piristä edes uudet värikkäät kevätvaatteet. Jotenkin ihan umpipoikki, väsy ja puhki. 

Huominen vielä pitäisi jaksaa, ensiapukurssin kertaus. Viimeksi kun olin kurssilla tulin kipeäksi ja sain keuhkokuumeenkin, mutta silloin toki oli pitkä, kahden päivän kurssitus. Onneksi se ei nyt kestä kuin kolme tuntia, eikös sellaisen pätkän vaikka seiso päällään? 

Sitten on hieronta, kuopuksen kotiin vienti ja pupun laatikkoon lastaus. Pitää viedä se eläinlääkärin tarkastettavaksi kun varoo toista takajalkaansa. Toivottavasti ei ole mitään vakavaa eikä kallista. Onneksi nuo ovat olleet varsin terveinä, en edes muista, milloin olisi pitänyt viimeksi käyttää yhtään missään. 



Tässä sankarit viisi vuotta sitten
kuopuksen niskassa.


Huominen tili sitten tulee ja meneekin sen siliän tien. On eläinlääkärin lisäksi oma keuhkolääkäri, kuopuksen synttärit, laskuja ja hierojaa tässä palkkapäivien välissä. Onneksi on myös taas varattuna kirpparipöytä kahdeksi viikoksi ja sieltä voi olettaa muutamaa kymppiä tulevaksi. Väki on heräillyt ja lähtenyt liikkeelle pitkän talven jälkeen.

Kun vielä itse heräisi talviunesta.

8 kommenttia:

  1. Olenkin vähän odotellut kaniinien kuulumisia, mutta ei oo kiva että on kipee!
    Muuten koen samoja fiiliksiä, vaikka ei ole edes syytä. Miehän en tee mitään, mistä väsyis. Pari ystävää on samassa jamassa ja koen huonoutta, kun en pysty niitä auttamaan. Vaikka kyllä ne tietää minun tilanteen eikä ees pyri kuormittamaan mua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä tähän voimattomuuteen ja/tai alakuloon mitään syytä olekaan tai tarvitakaan. Se vaan tulee eikä kysy keltään lupia. Jaksellaan <3

      Pupun kanssa käytiin lääkärillä ja katotaan miten sen kanssa jatketaan. Sai lääkkeet ja laihdutuskuurin ja tutkaillaan mitä tapahtuu.

      Poista
  2. Miten voikin olla näin puhki, sas se. Tai oliski ees puhki, mutta kun pahalla päälläkin vielä. :/

    Hieronta kuulosti hyvälle, pupulla toivottavasti jotain pientä ja edullisesti hoidettavaa. Mukavaa viikonloppua, ja tosiaan; tilipäivä. Lyhytkin ilo on iloksi laskettava kai? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oisko kevätväsymys vai mikä? Mullakin kiukku ja itkupotkuraivaritkin melkein. Mutta ei sitten kuitenkaan.

      Pupulla ei onneksi ollut vielä viimeinen matka joten positiivista se, ja auringonpaiste ja viikonloppu.

      Kyllä tää tästä!

      Poista
  3. Hyvä että pupulla ei pahempaa♥ Olisiko kevätväsy iskenyt? Minä olen jo pidemmän aikaa ollut sitä mieltä että säästäminen EI todellakaan kannata:) nimittäin kun alat oikein säästämään niin silloin hajoaa heti jotain..ja sinnehän ne säästöt sitten taas hujahtaa:) Leppoisaa alkavaa viikonloppua♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on sama, vaikka miten säästän, ne menee aina. Tosin mun säästämismahdollisuuden tässä kohtaa on hyvin rajalliset, joten ei ihme, jos ne pienet pennoset hupenee.

      Onneks kuitenkin pupu saatiin vielä kotiin♥

      Sinne myös, leppoisaa viikonvaihdetta♥

      Poista
  4. tänään oli parvekeellani niin lämmin . otin aurinkoa ja jotenkin huomamattomasti tuli siivoustalkoot ... eli herätty on nyt jo talviunesta ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö oo Nata ihanaa kun aurinko paistaa? Herää väkisinkin ;-)

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana