Sivut

tiistai 7. marraskuuta 2017

Hyvää yötä ja hulluutta

No niin, tämä hulluus jatkuu:
minä sitten rakastan näitä Colin Thompsonin palapelejä, hauskoja, täynnä yksityiskohtia. Mitä en rakasta, on se, että olen nukkunut viime aikoina tosi huonosti. Minä olen ihan hirvittävän hyvä nukkumaan normaalisti, joten tämä on jotain hyvin kummallista. Lisäksi viime viikon tauti koittaa vai vihkaa hiipiä poskionteloihin.

Tiedättekö kauhean mutta tehokkaan konstin, jolla minä uskon välttäneeni monta onteloihin pesiytymässä ollutta tulehdusta: raastetaan tuoretta piparjuurta ja sekoitetaan sitruunamehuun. Otetaan lusikallinen aamuin illoin. On muuten ärjyä tavaraa, huh!

10 kommenttia:

 1. Palapeli näyttää vallan ihanalta!
  Toivottavasti tauti ei iske. Estolääkitys kuulostaa ainakin minusta sen verran hurjalta, että luulisi tautien kaikkoavan. Toivottavasti saat pian myös unen päästä kunnolla kiinni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yhtään ymmärrä miksi nyt on tällainen unen vaihe kun päivisin kyllä väsyttäisi oikein urakalla. Mutta nyt mennään näin ja toivotaan, että kääntyisi pikaisesti ennalleen.

   Tuo piparjuuri on kyllä sellainen noitarohto että oksat pois!

   Poista
 2. Palapelien tekeminen on niin mukavan rentouttavaa puuhaa! On niin paljon ihania kuviakin nykyään noissa palapeleissä, tuo näyttää sopivan haastelliselta:) Piparjuuri on varmasti "ärtsyä" tavaraa..:) Leppoisaa iltaa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne myös, leppoisaa iltaa♥

   Palapelit on mindfulnessia parhaimmillaan!

   Poista
 3. Huh, toivottavasti sun ärhäkät lääkkeet tepsii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä toivon edelleen parasta, olo on toistaitonen edelleen, mutta odotellaan!

   Poista
 4. Huonosti nukkuminen on kamalaa; vaikuttaa pitkällä juoksulla ihmiseen (tai ainakin muhun) erittäin negatiivisesti :( Lähetän sulle unihiekkaa ilmojen halki!
  Lääke kyllä vaikuttaa tepsivältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että molemmat auttaa, lääke, ja unihiekka <3

   Poista
 5. Sitruuna auttaa moneen vaivaan ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana