Sivut

maanantai 2. lokakuuta 2017

Ihan syystä

teen lyhennettyä työviikkoa. Yleensä olen toteuttanut sen niin, että vietän kolmipäiväisen viikonlopun pe-su. Nyt, kun esimiehellä oli läksiäiset, olin myös perjantaina töissä. Heti huomaa, että kahden päivän palautumisaika ei ole riittävä. Maanantai-aamu tuli liian pian.

Viikonlopun olimme kuopuksen kanssa ihan rauhassa kotosalla, mitä nyt kaupassa ja kentällä käyneet. Minä tein eilen pienen lenkin kun kuopus oli treeneissä. Muutoin on tosiaan mennyt ihan hissutellessa.

Tämä viikko on onneksi normaali ja kohta on syyslomakin.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Kyllä sen varmasti huomaa, että palautumisaika on ollut liian lyhyt. Vaikka teen ihan normaaliviikkoa, niin välillä tuntuu, ettei viikonloppu riitä palautumiseen. Suurin ongelma tahtoo olla siinä, että aamuisin nukkuu liian pitkään, sunnuntai-iltana ei tule uni ja maanantaiaamuna ei sitten heräisi millään. Aivan raato heti aamulla. Nyt oli vielä pojan autosta jostain syystä nesteet ulkona kun lähdin sillä töihin, joten hiukan harmittaa. Saa taas jännittää sitäkin, että tuleeko isokin remontti. Toivottavasti ei. Mutta ymmärrän kyllä, että sinun palautumisesi vaatii vielä enemmän, kun on näitä homeitakin vielä liikenteessä. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaaviikkoa sinnekin, ja toivottasti pääsette pienillä korjauskustannuksilla!

   Mä odotan jo kovasti paitsi ensi viikonloppua niin myös lomaa. Kuopus lähtee isälleen joten olen ihan yksin ja rauhassa. Aika luksusta!

   Poista
 2. Niin, eihän se pelkkä nukkuminen ja rentoilu palauta, vaan täytyy olla sitä aikaakin.

  Hienon sienen oot bongannu; melkein syötävän hyvän näköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kiitos yllärikortista! Se oli tullut jo perjantaina, mutta nähtävästi kukaan ei ollut huomannut hakea postia...

   Poista
  2. Sieni on kuopuksen sieniöstä ;-)

   Ja kyllä, sitä nimenomaan tarvii, aikaa, palautumiseen. Näköjään enemmän kuin kaksi päivää!

   Poista
  3. Nyt oli posti ollut nopea koska lähetin myös äidilleni ja hänen miehelleen torstain koulutusreissulta postia ja molemmat olivat vissiin perjantaina perillä!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana