Sivut

maanantai 11. syyskuuta 2017

Tunnelmasta toiseen

Olenkohan minä vähän loman tarpeessa, kun purskahdin turhautumisitkuun töissä? Käyttäjätilini oli päivitysten yhteydessä mystisesti kadonnut ja kun ict-tuki sen palautti, olivat asetukset aivan pyllyllään. Tuleva työviikkokin hirvittää, on yhtä sun toista tulollaan. Toivottavasti ei kyyneliä kuitenkaan enää.


Pupun viimeisin versio laatikkohässäkästäNiinpä Birgitan kiitollisuushaaste tuli oivaan rakoon. Koitan kaikesta huolimatta löytää positiivisia ja kiitollisuutta herättäviä asioita tämän keskellä. Katsotaan auttaako se.

Palataan viimeistään sunnuntaina asiaan!

10 kommenttia:

 1. Voi harmi että tuo sinun tili oli kadonnut ja sitten asetukset sekaisin:( Kovasti tsemppiä sinne♥ Toivotaan niin kovin että viikko tuosta paranee!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päde♥
   tämä ei voi muuta kuin parantua ;-)

   Poista
 2. *halaus*
  Piristäiskö sua tää:
  Kuvittele MUT pientä vaille viisivuotiaana lettipäänä, silmät sikkaralla virnistämässä ja pitämässä koulupuvussa taulua jossa lukee: "My first school day 11.9.2017. When I grow up I want to be a... BALLERINA"

  Millainen tyttö, sellainen äiti ja millainen äiti..sellainen isosisko :D
  Sain kuvaan kouluunlähtijästä ja katsoin, että hei, tuossa tytössä on selvästi äidin, sisko ja mummon piirteitä :D
  Ja mut sitten vielä BALLERINANA... No, ei ehkä ihan realistinen kuva.
  Siitä pienestä tytöstä voi vielä vaikka tullakin ballerina :D

  VastaaPoista
 3. Kyllä niille kyynelillekin pitää vaan antaa lupa tulla, jos ovat tullakseen. Itse asiassa, itku puhdistaa enemmän omaa oloa kuin mikään muu. Ja kuten itsekin tiedät, suunta on aina vain ylös- ja eteenpäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JOskus ne vaan tulee lupaa kysymättä mutta sillekin on syynsä. Nyt otetaan rauhallisesti ja otetaan se suunta ylös päin!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana