Sivut

maanantai 25. syyskuuta 2017

Kauniita syyspäiviä

Sunnuntai oli upea. Sain terassin talviteloille, ostin pari callunaa oven pieleen ja asettelin kynttilälyhdyt ulos. Sisällä kynttiläkausi on jo alkanut. Kirkavalolamppu on asetettu keittiön pöydän laidalle odottamaan. Tulkoon se syksy ja talvikin sitten kun sen aika on.
Urakan jälkeen oli mukava istahtaa juomaan iltapäiväkahvia aurinkoiselle terassille johon vielä jätin yhden pienen pöydän.


Myös tänään oli ihanan lämmintä. Käväisimme metsässä kuopuksen kanssa kun sieniöön oli hakusessa orakkaita. Känsätuhkelo alias poksutuhnu löytyi myös. Eilen bongasimme suppilovahveron ja kantarellin kuten toive oli. Hyvä sieniösyksy!


Jotenkin on ihan eri tavalla virtaa kun ilma on tuollainen.

Toivotaan, että tästä tulee hyvä viikko!

8 kommenttia:

 1. Piti ihan käydä katsomassa, mikä on Känsätuhkelo. Olishan tuon poksutuhnun pitänyt soittaa kelloa ;-).

  Nyt on kyllä tosi kaunista. Olen miettinyt callunoiden ostoa, mutta vielä en ole päässyt kauppaan. Ehkä ennen ensiviikonloppua...

  Toivotaan todellakin =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päätetään, että tästä tulee. Callunoilla tai ilman <3

   Ja hei, tosiaan, edellisen postauksen kirjat on kyllä sellasia täsmävinkkejä sulle: Mr Bojanglesia lukiessa ajattelin sua koko ajan ja Peilien kirjan psykologinen jännitys tai imu, oikeastaan, varmasti puhutteleen, jos Kiltti tyttö ja Nainen junassa puhuteli ;-)

   Poista
  2. Molemmat on nyt varattuna kirjastosta =) Tämä on ihan mahtavaa kun nykyään tulee niin monta hyvää kirjavinkkiä, ettei meinaa pysyä pöksyissään!

   Poista
  3. Kiva juttu - hei jos suinkin muistat, niin käy kertomassa sitten että tykkäsitkö vaiko et!

   Poista
 2. Sieniö. Pidän sanasta.
  Pidän myös piirakan kuvasta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta sieniö on ihan mahtikeksintö - ja sana kans!

   Toi oli viimeinen pala sitä perjantaista piirakkaa, en jaksanut edes nostaa lautaselle vaan söin suoraan vuoasta kunhan olin piilottanut vanhanajan vaniljakastilleen alle ;-)

   Poista
 3. Ei voi kyllä tällä hetkellä ilmoja moittia! Ihania lähes kesäpäivän veroisia jo monta peräkkäin. Kyllä tämä syksy vain on niin parasta aikaa. Ihanaa viikkoa sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä nautin kans, sadonkorjuuaika on ihan parasta. Nytkin teen kesäkurpitsasta (ei tosin omassa pihassa kasvaneesta) paistosta iltavuoroon evääksi ja eilen kävin sienessä sillä aikaa kun kuopus oli treeneissä!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana