Sivut

torstai 10. elokuuta 2017

Oli tuuria

Koulu on nyt alkanut, olemme saaneet lukujärjestyksen ja aloittelemme kouluarkea kaksistaan. Tuntuu hassulta, mutta totumme varmaan pikku hiljaa. Esikoinen vielä odottelee yliopiston alkamista. Hänellä kaikki on hyvällä mallilla, asumistuki ja opintotuki myönnetty, samoin lainantakaus. Perjantaina olemme sopineet näkevämme samalla, kun vien kuopuksen lähikaupunkiin ja junalle. Menee isälleen viikonlopuksi ja minulla on pitkästä aikaa vapaata. Suunnitelmissa on - taas - olla kuin ellun kana. Ei tarvitse huolia ruokahuollosta, voin nukkua ja lueskella, tehdä mitä mielin.
Viimeisen kesälomapäivän kunniaksi kävimme tosiaan siellä Tuurissa. Reissu oli varsin onnistunut: saimme ja haimme matkaan kuopukselle kaverin ja pojat jaksoivat hullutella laitteissa ruokataukoa lukuunottamatta aivan koko päivän. Minulla oli hauskaa myös. Sitten alkoivatkin työt ja ne jo loppuivatkin tälle viikolle. Sain hahmotettua tulevan viikon hommia ja päivitettyä kuulumiset kollegoiden kanssa. Mikäs sen mukavampaa!

Mutta nyt minulla starttaa viikonloppu! Leppoisaa sellaista toivottelen teillekin jahka sen aika koittaa.

***

Joku tarkkasilmäinen saattoi huomata kuvasta, että maailmanpyörän päällä tasapainottelee joku hullu taituri. Uuuh, en melkein meinannut pystyä katsomaan ilma-akrobatiaesitystä!

14 kommenttia:

 1. Kiva, että teillä oli kivaa :)

  VastaaPoista
 2. Ihania tuollaiset päivät♥ ja tuo Tuuri on kyllä kiva paikka..niin paljon nähtävää/ihmeteltävää.. Hui kamala--onhan siellä päällä tosiaan joku ,itsellä olisi jo täysi työ olla edes tuolla korissa katsomassa maisemia,nuo korkeat paikat kun ei niin houkuta:)) Mukavaa loppuviikkoa sinnekkin♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En olisi kyennyt varmaan minäkään edes koriin, kun keittiötikkaillakin huimaa ;-)

   Oli mukava päivä, toki lapsilla, mutta mulla myös. Shoppailu jätettiin muille!

   Poista
 3. Jaa, onkohan sama huimapää mikä täälläkin "häiritsi" taiteilullaan tivolin maailmanpyörässä. Itse ajattelin, että ihmiset olis mieluummin ajelleet siinä maailmanpyörässä kuin katselleet jonkun kävelevän sillä.

  Hauskaa ellunkanaviikonloppua sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo esitys kesti kymmenen minuuttia, joten ehti siihen maailmanpyörään ennen ja jälkeen ;-)

   Kiitos, kanailut on jo melkein aloitettu, vein just kuopuksen koulutaksille. Pitää se vielä viedä junalle mutta tässä on aamukin vapaa!

   Poista
 4. Mä en olisi kyennyt tuota katsomaan. Mulla nytkin jo jalat sattuu päkiöiden alta, kun pelkään putoamista. :)
  Ihanaa viikonloppua sulle! Muista, että nyt et saa murehtia mitään!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä koitan olla murehtimatta ja nautin vapaasta <3
   Nauti säkin!

   Pahaa teki ja silloin kun se laittoi sskin päähän (!) en enää pystynyt ollenkaan katsomaan.

   Poista
  2. Jännää miten tuo putoamisen pelko "oireilee" ihmisissä eri tavalla ja eri kohdissa. Mulla vihlaisee leukapielistä rinnan kautta käsien sisäsivuitse kämmeniin.

   Poista
  3. Se on kyllä jännää! Mä oireilen melkein kaikkeen vatsalla ja sen vihlaisulla. Niin tässäkin tapauksessa.

   Kun suurensin kuvaa, huomasin, että sillä oli se huppu päässä tuossa ... iik!!!

   Poista
 5. <3. Hui, kuka tuonne on uskaltanut taiteilemaan. Huimaa pelkkä ajatuskin.

  VastaaPoista
 6. En itse tahdo oikein päästä käyntiin loman jälkeen. Pitäisiköhän käydä Tuurissa jos joku hurjapää saisi muhun adrenaliinipiikin. Tuo kaveri ainakin aiheuttaa kauhun väristyksiä näin tietokoneenkin kautta ;-) Oikein ihanaa viikonloppua sinulle Marjaana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne kans, Birgitta ihanaa leppoisaa viikonvaihdetta. Käynnistyile ihan omaan tahtiin, eihän tässä mikään kiire ole, eihän?!?
   <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana