Sivut

torstai 3. elokuuta 2017

Muiskis!

Oli mukava syntymäpäivä. Ystävän kanssa käytiin kaupungissa ja pistäydyttiin esikoisen luona kahveilla. Kuopus oli matkassa myös. Esikoinen tarjosi omenahyvettä ja kertoi hakeneensa palvelutiskiltä lohta kun Ääs-kaupan kalat eivät olleet houkuttaneet. Olen kasvattanut hifistelijän. Se oli tehnyt myös kesäkurpitsalasagnea. Olinko jossain kohtaa ollut huolissani pärjääkö se? No en ole enää. Ihana tunne!
Kun palasin kotiin, oli postilaatikossa juuri parahiksi pieni yllätyspaketti. Kiitos <3 Ystävä tuli vielä illaksi istahtamaan, poksautimme skumpan ja kippistimme eletylle elämälle.

Tuo vaaleanpunainen hassu koirakortti on kuopukselta, ja sammakko ja aiheeseen sopiva kirja ystävältä. Että muiskis vaan!

10 kommenttia:

 1. Hups, nyt toivon että olisin pakannut kauniimmin nuo siemenet...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh, äläpä siitä huoli, sisältö on tärkein, mä oon jo repinyt sen auki ;-)

   Ilahdutti ihan hirvittävästi, joten kiitos toistamiseen <3

   Poista
 2. RH, paketissa mitään vikaa ole, höpön höpön. Pois moiset ajatukset. Tekstiä vaan tavasin ja tavasin ja tavasin :D Ei meinannut mennä jakeluun millään ja sitten oli ihan pakko uskoa, että näen ja luen oikein ja googlettaa :D nimim. "viherhpeukalo keskellä kämmentä - onnistun tappamaan muovikukatkin..."

  MARJAANA: Eikö ole jotenkin huikea tunne, kun kuuntelee lapsen kertovan tehneen ruokaa omassa kodissaan :) Vaikka se on tehnyt sitä jo kotona asuessaan monta kertaa ja tiedät, että se osaa, mutta se EKA KERTA OMASSA KODISSA :D Kyllä se pärjää *peukku*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä paketista!

   Se pärjää... musta oli upea kuunnella sitä, ja omenahyve oli herkkua.

   Poista
  2. Heh, olisin mielelläni kirjoittanut sen pidemmän nimen "oranssivoikeltano", mutta se ei mahtunut...

   Poista
 3. Kyllä sulla oli ihana syntymäpäivä! Sen kunniaksi pääsit vielä huomaamaan, että lapsi pärjää omillaan. Vaikka kyllä se ikävä ja huoli siellä taustalla vielä jonkun aikaa pysyy. Mutta on se ihana huomata, miten hienosti ne lapset lähdettyään pärjäävät. Saa itsekin tuntea onnistumisen iloa!
  Sait muuten ihanan yllätyslahjan! Ja kuopuksen kortti on mainio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ilahdouin niin molemmista.

   Ja siitä että esikoinen ja sen kaveri niin ihanasti isännöi - ja varmasti pärjäävät hyvin omillaan!

   Poista
 4. Myöhästyneet onnittelut! Hauskat kortit ja lahjat :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana