Sivut

maanantai 14. elokuuta 2017

Back in biz

Sain kuopuksen kotiin. Tunnustettakoon, että kun hän oli ollut kolme viikkoa putkeen kanssani ja kun koulun aloituspäivästä johtuen lähti isälleen normaalin torstain sijasta vasta perjantaina, oli viikonloppuvapaa vähän vajaa. Otin siitä kyllä kaiken irti, perjantaina ellunkanailin yksin kotona kaupunkireissun jälkeen ja lauantaina tosiaan kävin ystävän luona. Sunnuntain luin, lepäsin ja torkuin siihen saakka, kun oli aika hakea lapsi bussilta. Annoin hänen pelata kavereiden kanssa illansuun, niin sain täydennettyä vielä vähän vajaita voimavarantojani.


Kuva on t-paidasta jonka kuopus
ehdottomasti halusi itselleen


Onneksi tänään on poikkeuksellisesti iltavuoro, saan aamun vielä itselleni. Äitini ja hänen miehensä tulevat kuopuksen kaveriksi iltapäiväksi ja jättävät sitten pojan treeneihin työpaikkani viereen. Sieltä yhytämme toisemme ja kiiruhdamme iltahommiin. Huomenna on peli lähikaupungissa, samalla voin käväistä kauppa-asioilla tilipäivän kunniaksi. 

Näin tämä arki taas tässä sujahtaa uomiinsa.

4 kommenttia:

 1. Ihana viikonloppu sinulla! Ja mukava, että akut tulivat ladattua edes hiukan. Toivottavasti vaihdoit kirjan dekkariin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihdoin ;-)

   Ja ny voin aamukahvin jälkeen jatkaa sitä, tein just pitkällä kaavalla kahvin, kun sain kuopuksen kouluun. Jauhoin pavut, vaahdotin maidon - nam!

   Poista
 2. Hienoa että akut ladattu:) Intoa sinne koulutielle ja työniloa!! Mukavaa alkanutta viikkoa💕🌻

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana