Sivut

lauantai 29. heinäkuuta 2017

Arvokasta

Välillä sisustaessa muistuu mieleen se, mitä tämä esikoisen muutto meille taloudellisesti merkitsee. Tänään esimerkiksi on ollut ihan kauhea raha-ahdistus. Se vähän häiritsee iloani siitä, että sain oman huoneen ja vieläpä kirpparikamoilla koristettuna. Molemmat verhot on ostettu kirpputorilta, yhteensä 3€. Päiväpeitto muistaakseni 3€. Seinäkello 2€. Taulut, 5 kpl, yhteensä 13€. Sänky 20€.

Yksi todella arvokas yksityiskohta jäi viimeksi kuvaamatta:
päätin laittaa teiltä ja muilta ystäviltä saamiani kortteja esille kaapin oviin, jotta en unohtaisi, miten upeat tukijoukot minulla kuitenkin on!

Kiitos 💖


***

Esikoinen ilmestyi keskiviikkona ovellemme, kun olimme sopineet, että käymme syntymäpäiväpäivällisellä äitini ja hänen miehensä kanssa. Äiti oli hoksannut kysyä esikoiselta josko lähtisi heidän matkaansa. Olipa iloinen yllätys. Eilen se soitteli illansuussa, että olemmeko kotona. Kämppiksellä oli futismatsi ja hän pääsi kyydissä mennen tullen. Lainasi autoa, kävi tapaamassa kaveria ja katsottiin sitten yhdessä myös se peli. Aika kiva!

10 kommenttia:

 1. No mitä se sano "prinsessahuoneesta"?
  Noista ovista tuli mieleen mun muinainen olohuoneen liukuovi, johon keräsin kaikki tulleet kortit... ja niitä oli, siihen aikaan vielä läheteltiin enempi kortteja. Ja suurempi prosenttiosuus niistä tuli perille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se pahemmin murissut tai edes hätkähtänyt - se tais osata varautua moiseen, tuntee äitinsä ;-)

   Kortteja on kiva säästää ja nyt oli vaan pakko laittaa ne esillekin!

   Poista
 2. Kiva kortti-idea! Mulla löytyy jääkaapin ovesta :)
  Oon ollut aikanaan kova lähettämään kortteja, pitäisköhän koettaa aktivoitua uudelleen. Varsinkin, kun on tätänykyä niin 'harvinaista'.
  Mä oon niin iloinen sun huoneesta! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kans, vaikka ... no, sä tiedät <3

   Tuolla on sultakin joku kortti, ihan varmasti on!

   Poista
 3. Ihanat nuo kortit ovessa!
  Esikoinen järjestää sinulle koko ajan mukavia yllätyksiä kun pääsee siitä läheltä käymään kotona. Tuo on tosi mukavaa. Kävi minunkin toinen kaksosista taas eilen kotona, kun toi linja-autoporukan tänne satamaan. Ennen paluuta on aina aikaa poiketa kotona syömässä ja kahvilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ole ihanaa että käyvät?

   Meillä tosiaan matka on niin lyhyt, että käy kätevästi. Bussilippu nettialennuksella on 2€ joten ei budjettiakaan rasita ;-)

   Poista
 4. Ystävälläni oli alivuokralaisasunnossaan opiskeluaikoina erilaisia kortteja kehystettynä vessassa, ihan vuokraemännän toimesta. Se oli minusta hauska idea, samoin kuin tuo sinun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on keittiössä pari kehystettyä - sä oot muistaakseni toista joskus kehunutkin, kaki eläintä lukee metsässä,,, ;-) - mutta nää saa nyt olla ihan vaan sinitarralla kaapin ovessa!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana