Sivut

perjantai 16. kesäkuuta 2017

Ulkoruokinnassa

Olen siirtynyt pysyvästi ulkoruokintaan - ainakin siihen saakka, kun nämä ilmat jatkuvat tällaisina!

Aamukahvilla:Istuimme myös ystävän kanssa päiväkahvilla, hän tuli takaisin Kreikasta tuliaisten kera
Kuopus on nauttinut palloilusta ja vesipyssyilystä kavereiden kera. Illalla katsoimme Nälkäpelin, ja vaikka se on kamala, niin ei se kuitenkaan ollut liian kauhea, kun on lukenut kirjan.

Interraililainen on taas ilmoitellut itsestään. Vaihtoivat tuossa alkuviikosta Pariisista Kehliin, Etelä-Saksaan ja vuokrasivat polkupyörät. Ovat nukkuneet teltassa, ajaneet mm. Sveitsiin ja Liehtensteiniin sekä Bodensee -järven ympäri. Kohta matka jatkuu kohti Kölniä ja Berliiniä - junalla.


***

Postaus päivässä, kaksi parhaassa -haaste.

8 kommenttia:

 1. Niin.. Nälkäpeli on mun mielestä aika 'terveellinen' elokuva myös siinä, että sen avulla on helppo puhua lapsen kanssa esmes leipäjonoista ja reality-tv:stä yms nykyilmiöistä..

  Onpa kaunis tuo pikkulaukku ja helmet on ihan sua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mittakaava pettää tässä kuvassa: siinä on pienen pieni hunajapurkki, rannerengas ja lompakko ;-)

   Mut joo, ne on ihan mua!

   Mä en olis pystynyt näyttämään tuota kuopukselle jos ei olis ensin lukenut kirjaa, mutta nyt tosiaan toimii hyvänä keskustelunavauksena mm. noille sun mainitsemillesi jutuille!

   Poista
 2. Ihanat tuliaiset! Ulkoruokailu on kyllä ihanaa! Meillä vain ollaan aina niin laiskoja, ettei tule ulos mentyä astioiden kanssa.
  Nälkäpeli-elokuva on mulle ihan vieras juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli joitain vuosia sitten iso juttu kun ne kirjat suomennettiin ja tuli leffat kans. Kuopus löysi ne esikoisen huoneesta ja me nyt luettiin eka kirja ja katottiin leffa.

   Poista
 3. Kyllä ulkoruokinta kannattaa käyttää aina hyväksi kun se on vain mahdollista. Interrailaajan matka kuullostaa niin ihanalta. Tuollaiset matkat avartavat mieltä ja muistot pysyvät ikuisesti mielessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heillä on vielä kolmisen viikkoa reissua jäljellä (jäävät interrailin päätyttyä hetkeksi Sloveniaan) ja upea kokemus tuo varmasti on.

   Nyt ei sää suosi ulkona syömistä mutta sinne kyllä suuntaan taas heti kun se on mahdollista!

   Poista
  2. Todellakin, nyt on parempi syödä vaan sisällä. Meillä oli juuri kamala kaatosade ja ukkonen. Pihalta kaadettiin vielä neljä (kääk!) puuta ja pelkäämpä, että tuuli vinkuu tulevina vuosina meille sisään...
   Junamatkailu on kyllä tosi kivaa euroopassa, olen toivonut lähteväni joku kerta Italiaan aikuisten -vai pitääkö jo sanoa seniorin - interrailille. Nuorilla tuo matkailu on vielä helpompaa, kun ne pystyy nukkumaan junassakin, olipa penkki miten muhkurainen tahansa :). Muutenkin ne on niin ihanan joustavia.

   Poista
  3. Meidän interrailaajalla on vähän koti-ikävä... <3 mutta upea kokemus tuo on, ja osittain just siitä syystä mitä kuvailet: ne on niin joustavia. Mä oon jo niin mukavuudenhaluinen, että en ehkä jaksais mutta kannatan ehdottomasti moista kokemusta!!!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana