Sivut

torstai 6. huhtikuuta 2017

Kevät on

vallaton!Aamuisin linnut karjuvat livertävät puissa ja juuri kun aukaisin oven kuvatakseni päätään nostavia tulppaaninalkuja joutsenet klaklattivat ohi lentäessään. Kevät!
Kovasti on valoisaa molemmissa päissä päivää, eikä autoa tarvitse enää lämmittää. Kadut ovat pölyn vallassa ja luonnonhomeet haisevat. Juu, on se kevät!


Tällainenkin oli terassin ovessa
- sisäpuolella, tosin!Tipitii!

12 kommenttia:

 1. Kova oli sirkutus tänäaamuna, kun aurinko paistoi. Kyllä se sieltä vielä tulee, kesä :)

  VastaaPoista
 2. Tänään sain ruksata taas pari uutta lintua listaani. Voisin mennä katsastaan näkyykö maassa kevättä - eihän sitä toki omalla varjoisalla pihalla näy, mutta ehkä jossain? Ainoo vaan, että pesin just kaikki neljä koiran kurahaalaria, ei voi mihinkään märkään mennä.

  Auto piti kyllä lämmittää tänäaamuna :) ihan kuurassa oli tuulilasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meilläkin oli jäässä mutta mittari plussan puolella?!?

   Poista
 3. Mäkin raavin autonlaseja tänä aamuna.... Mutta leskenlehtiä näkyy jo!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei vielä näy mutta ehkä pian?

   Poista
 4. Todellakin huutavat välillä nuo tirpat. Mutta ihanaa on kun kevät tulee ja linnut laulaakin :) Teillä on jo kärpäsiäkin, meillä ei vielä ole. Enkä ole nähnyt yhtään leskenlehteäkään.

  Vielä viikonloppuna pihalla oli hirveästi lunta, mutta nyt jäljellä on enää pienen pieniä lämpäreitä. Mietin, että voisiko parvekkeelle tuoda jo pöydän, tuolit ja maton. Tänään oli nimittäin niiiin lämmintä auringossa, että tuli Kreikka ja ihanat tervapääskyt mieleen. Oih, jos/kun on kesän lapsi, niin kyllä ajatus tekee ihan sekopäiseksi ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä mietin, että pitäisikö pistää pöytä ja kaksi tuolia esiin - eli samat mietteen ;-)

   Meillä kuopus laulaa, että kesän lapsi mä oon - ja niin olen kyllä minäkin!

   Poista
 5. Samat merkit ovat täälläkin. Lunta ei enää ole ja aurinko pilkahtelee suht usein. Itse olen ollut viikon niin väsynyt, etten ymmärrä mistä johtuu. Onneksi ensi viikolla on loma ja saan nukkua. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kevätväsymys: mäkin menin maanantaina varttia vaille 9 (!) nukkumaan ja edelleen hyvin varhain on vaan annettava unelle periksi.

   Nauti Sari lomastasi ja viikonlopusta myös <3

   Poista
 6. Tänäaamuna näin ja kuulin kahden joutsenen tekevän matkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä kans koulutuspäivään mennessäni näin kaksi ilmassa ja palatessa taisi olla iso joukko maalla. Mulle joutsenet on se virallinen kevään merkki - ääni tai näköhavainto käy!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana