Sivut

keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Kevät keikkuen tulevi

..ttu!!!

Tänä aamuna kaihtimia raottaessani kohtasin tällaisen näyn:26.4.2017


Minulla ei ole kerrassaan mitään lisättävää Katjan ärräpäitä vilisevään postaukseen. Aamen!

14 kommenttia:

 1. Minua lähinnä nauratti aamulla... Ehkä se johtui myös siitä, että tämän päivän työrupeaman jälkeen on edessä yhdentoista päivän mittainen vapaa! Huomenaamulla vaihdan Aurajoen maisemiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siellä tuskin on maa valkoisenaan ;-)
   Nauti vapaasta ja hyvästä seurasta!

   Poista
  2. Aion tosiaankin nauttia! Suurimmaksi osaksi yksin, välillä kaksin...

   Poista
 2. Eilenillalla mentiin saunaan sakeassa lumipyryssä ja takas tultiin vielä sakeammassa pyryssä. Illemmalla katseltiin miehen kanssa ikkunasta, että pääseekö kesärenkaiset mersut risteyksestä liikkeelle kohtuullisessa ajassa edestakaisin heijaamisen jälkeen, vai pitääkö mennä työntämään. Pari autoa tuli perä edellä takaisin, kun yrittivät tuota viereistä mäkeä ylös. Kyllä ihan oli talvinen fiilis - lukuunottamatta sitä valoa. Aamullakaan ei linnut viitsineet laulaa ja vein niille ruokaa, vaikka huhtikuun lopussa olis jo korkea aika lopettaa ruokinta, normaalisti. Mutta nyt ei oo normaalia! Pihalla on vieläki semmoset kinokset, että matalareunaisista kengistä menee lumi sisään. Lumiukon sais tehtyä vieläkin, ja äsken tuli lisää räntää taivaalta.

  Sais tulla kyllä vähän lämpimämpää vielä, mutta onneksi ei ole kovasti pakkasta sentään. Sisko sanoi, että mukavampi tää keli on nyt ku juhannuksena, mutta eihän sitä tiiä vaikka olis juhannuski samanlainen.

  Ja monilla linnuilla on jo munatkin pesässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä just meinasin kysyä jos huomenna vaihettais renkaat, mutta viikonlopuks luvattu räntää tänne joten ei vaihdeta. Esikoinen ajelee yötä myöten ja voi olla liukasta jos menee nollan alle. Ehtiihän nuo!

   Meillä tule vaakatasossa nytkin lisää ja mä kyllä suljen kaihtimet, meen saunaan ja sitten peiton alle (mököttämään)...;-)

   Poista
 3. Mulla on ollut vissiin liian hauskaa viime aikoina, kun en ole ehtinyt havainnoimaan koko takatalvea. Okei, illan koiralenkeille tarvii kaksi takkia ja pipon, mutta ei se haittaa :)

  Mutta oikeesti, eeppisillä sattumuksilla pärjää aina sujuvasti seuraavan viikon jossain naurukuplassa, niin ei toi realismi oikein ehdi iskeä. Vaikka kyllähän se taas jossain kohtaa varmasti iskee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun täytyy kirjoittaa sun eeppisistä sattumuksista niin meillä muillakin on jotain muuta ajateltavaa kun takatalvi;-)

   Poista
  2. En pysty kirjottaa, ei kestä päivänvaloo :D Blogia kun lukee sen verran tiukkapipoiset sukulaiset ja perheenjäsenet... *köh* Mutta hauskaa on kyllä ollut koko rahan edestä, aivan uskomatonta!! :D

   Poista
  3. Ymmärrän tunteen ;-)

   Jatka kohellusta!

   Poista
 4. Ihan samanlaista meininkiä täälläkin. Mietin pitäisikö kesävaatteet vuorittaa karvakankaalla, jotta pääsee jonkinlaiseen kyl-kesä-alkaa-fiilikseen.

  ... että toukokuu on niinkuin tulollaan ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti toukokuu tuo muutoksen? Mäkin jo pakkasin talvivaatteet menemään ulkovarastoon muta tuossa ne eteisessä lojuu, koska en uskalla uhmata kohtaloa ja viedä niitä sinne ;-)

   Poista
  2. Mä jopa ehdin viedä untuvatakit talvisäilöön ja kävin hakemassa ne pian takaisin. Pidän ne esillä siihen asti kunnes kesä tulee.

   Muistelen ajatelleeni aina, että kesä alkaa silloin, kun basilikan voi istuttaa ulos. Ensin mietin, että sehän oli 10.5, mutta kauhukseni rupesin nyt pohtimaan, että oliko se kuitenkin 10.6. Apuaa... untuvatakilla töihin vielä kaksi kuukautta ;-)

   Poista
  3. Mä ihailin tänään puutarhalla basilikaa mutta ei puhettakaan, että se kestäisi täällä vielä. Takit vein, kohtaloa uhmaten, ulkovarastoon, joten saa nähdä mitä tapahtuu ;-)

   On luvattu räntää, mutta aion pysytellä sisätiloissa. Ensi viikolle sitten lämpenee, jolloin vaihdattaisin kesärenkaatkin - uskaliaasti!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana