Sivut

torstai 16. helmikuuta 2017

Tunteikas päivä

Minun vauvani vietti tänään penkkareita. Viimeinen koulupäivä. Abigaala, penkkariajelut.En kestä!

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Jep, kahdentoista vuoden elinkautinen on takana ;-)

   Poista
 2. aion tänään nyyhkiä läpi vanhat tanssit :)

  Miten ne osaavatkin kasvaa noin äkkiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääk, se se vasta kamalaa olikin! Ne on niin komeita/kauniita ja kasvaa metrin ja kymmenen vuotta. Meillä esikoinen osallisui kahtena vuonna, joten sitä lajia nyyhkintää oli pariinkin otteeseen ;-)

   Poista
 3. Mihin ne vuodet hävisivät? Juurihan ne vauvat syntyivät, olivat pieniä ja opettelivat kävelemään. Nyt ne kohta kävelevät ja meillä jo kävelivät ovesta ulos. Hetki sitten tuo 12 vuoden elinkautinen vasta alkoi ja nyt se päättyy. Mun esikoisvauvani täyttää tänä kesänä jo 25 v. Kyyneleisiä päiviä olivat kyllä molemmat; sekä vanhojen tanssit, että penkkarit. Kamalinta tässä on kun omat vastaavat muistaa kuin ne olisi ollut hetki sitten. Mitä tässä välissä tapahtui?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopa muuta, munkin vauva syntyi vasta tuossa reilut 18v sitten ja nyt jo on ihan itsenäinen. Olin muuten pirun ylpeä eilen, kun lähti penkkareitten jälkeisiin bileisiin autolla. Ei ollut tarvetta ryypätä!

   Poista
 4. Niin ihanaa ja samalla niin järisyttävää <3
  Yleensä olen ottanut lounastaukoni penkkariajeluaikaan ja iloinnut nuorten riemusta, mutta tänä vuonna en päässyt kokouksen vuoksi katsomaan juhlintaa. Vähänkö otti päähän, olin itse varannut sen palaveriajan, höh. No eilen olin illalla hotellissa ja näin parvekkeelta, kuinka viereisessä isossa salissa vietettiin vanhojen tansseja. Kyllä oli hauska katsoa ilman ääntä, kuinka orkesteri soitti (tosiaan siellä oli orkesteri paikalla) ja nuoret tanssivat niissä upeissa puvuissaan. Vietin useamman hetken parvekkeella, vaikka olihan siellä vähän vilakkaa :)

  Onnea teidän nuorelle, lukuloma alkoi nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti kuvasit näitä tunnelmia... Mulla jäi vanhojen tanssit tänä vuonna väliin, kahtena edellisenä on esikoinen ollut mukana ja tietysti pitänyt päästä katsomaan.Nyt ihmettelin kotona, kun penkkareiden jatkoille lähdettiin autolla. No, ihan hyvä niin.

   Jotenkin se on kyllä ihmeellistä, että nää lapset kasvaa. Tässä sitä vietetään rauhaisa rinnakkaiseloa kaksia "aikuista" samassa taloudessa. Jonkin aikaa, ennen kun muuttaa opiskelemaan.

   Niin, ja se lukuloma. Maanantaina kuulemma alkaa, nyt on viikonloppu ja vapaata vielä!

   Poista
 5. Nämä etapit on niin ihania ja samalla niin kamalia.. Onnea teille!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on kyllä ollut aika lailla tunteet pinnalla koko viikon ja viikonlopun.
   <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana