Sivut

perjantai 3. helmikuuta 2017

Hyvä viikonloppu

Nelipäiväinen sellainen - tavallaan. Tänään jo on vapaata, mutta piti käydä kaupunkiasioilla. Siihen tuhraantui puoli päivää. Sunnuntaina käyn kylätalolla Runeberginpäivätapahtumassa työni puolesta ja tästä hyvästä pidän vielä maanantainkin vapaata. Ne ruukaavat olla minulla tätä nykyä niitä viikon raskaimpia päiviä. Kuopuksella on pitkään koulua ja hän tulee kolmelta kirjastolle. Futistreenit alkavat samassa talossa neljältä, joten olen ratkaissut asian niin, että annan hänelle välipalaa työmaalla ja sitten vasta harkkojen jälkeen menemme kotiin ja syömme. Ruoan pitää tietysti sitten olla jotain nopeaa, aamulla taas saa miettiä eväät ja pakata treenikamat. Kauppaan ehdin sillä aikaa kun poika pelaa. On aika intensiivistä ja vielä pitkä päivä töissä vaikka työtunteja ei koko ajalta tulekaan. Olen siis monesti aivan poikki altistuksesta jo viikon aluksi. Loppuviikosta sitten jo ihan raato...

Tähän on onneksi tulossa helpotusta sitten kun ulkokenttäkausi jalkapallossa käynnistyy. Treenit siirtyvät myöhemmäksi. Lisäksi päätin pitää oikein kunnon hiihtoloman sillä aikaa kun kuopus on isällään. Nukun pitkään, taistelen esikoisen kanssa autosta ja sitä rataa 😂. Kouluhan esikoisella loppuu jo 16. päivä. Tänään oli kemian preliminäärit ja ensi viikon perjantaina jo kirjoitetaan äidinkielen tekstitaidon koe. Siitä se sitten alkaa. Myös potkijais- ja penkkarisuunnitelmat ovat jo kovasti ajankohtaiset. Tänään metsästin kirpputoreilta valkoisia vaateita jotka voi maalata. Hassua oli, kun t-paita kirpparilla olisi maksanut 7€ mutta City Marketissa uusi oli 5€. Tällaiseen tarkoitukseen en edes minä jaksa ostaa laadukasta, Reilua taikka eettistä. 

Kohta tulee ystävä kahville, jälleen yksi palapeli on tekeillä. Hyvä viikonloppu tästä tulee!

8 kommenttia:

 1. IHANA palapeli! Tuo kehyksiin ja seinälle ainaki!
  Ja tuo trendi on ollut näkyvissä ainakin täkäläisellä kirppiksellä - käytetyn tavaran hinnat on korkeammat kuin uuden kaupassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jo kontaktimuovasin (?) sen, aion laittaa seinälle sitten kun saan sen oman huoneen - on mustakin tosi hieno! Tykkään noista Rosinan kissoista.

   Mä en oo koskaan käsittänyt korkeita hintoja kirpparilla, tää oli ehkä räikein esimerkki!!!!

   Poista
 2. Ihanaa viikonloppua sinne ja ihana kisu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks vaan ookin, sain sen jo valmiiksi ;-)

   Sinne myös, leppoisaa viikonloppua!

   Poista
 3. Tunnistan tuon "raato" tunteen, vaikkei minulla olotilaa aiheuta altistus vaan muuten liika datailu. On turhauttavaa, kun tiistaina on jo lähes kaikkensa antanut, eikä illalla kykene oikein mihinkään. Tänään heräsin 10 h unien jälkeen ja mietin, että viikko on vienyt tosissaan mehut, kun torkahtelen töiden jälkeen ja nukun normaalisti 8 tunnin yöunet... Mikä oikein riittäisi palautumiseen tai kehon parantumiseen? Höh.

  Kirjoitusten alkaminen on tosiaankin taas käsillä ja lukulomat alkavat. Jännät ajat ovat käsillä, kun uutta kohti ollaan menossa. Minusta on ihanaa käydä katsomassa penkkariajeluja. Nuorten iloa ja hauskanpitoa on niin hauskaa seurata.

  Rosinan kissat on todella suloisia, niissä on sopivaa asennetta :)

  Oikein hyvää viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sanoin Birgitta oikein rentouttavaa ja akkuja lataavaa viikonvaihdetta sinnekin ;-)

   Minäkin tykkään käydä penkkariajelua katsomassa, tosin tätä nykyä pääosassa on karkit lähinnä kuopuksen takia... Taidan livahtaa sisälle myös abigaalaan, viime vuonna katselin osan siitä. Toisella korvalla olen vähän kuullut suunnitelmia, joten kiinnostaisi kyllä nähdä. Tuleekohan itku ja liikutus ja kuinka monta kertaa tämän kevään aikana?!?

   Joskus sitä miettii, että kannattaako se työnteko vähänisen rahanansainnan vuoksi ollenkaan, kun olo on kurja, mutta oneksi ne ajatukset menevät usein aika nopeasti ohi!

   Poista
  2. Ai miten jännää, että voit päästä kurkistamaan abigaalaankin. Meillä ei ollut toivoakaan...

   Itku mulla on aina lähellä -en tajua mikä siinä suvivirressäkin oikein on ;-), mutta yritän pinnistää mielestäni aina ajatuksen, että tämä on iloinen asia :) ja sitten saan useimmiten itseni kasaan, hehee.

   Poista
  3. Voi mä muistan ikuisesti sen kevään kun esikoinen pääsi ala-asteelta yläasteelle. Se Jäähyväislaulu... ääk.

   Olin ollut kyläkoulun kenraaliharjoituksessa ja syöksynyt vessaan itkemään. Ajattelin, että oman pojan juhlista tulisi aivan hirveät ja varoittelin silloin aika pientä kuopusta, että "aikuiset itkee eri syistä kuin lapset, mulla ei ole mitää hätää jos yhden laulun aikana rupean pillitämään". Kuopus katsoi mua odottavasti jokaisen laulun alettua ja kysyi "Joko sä itket?) joten sitten kun Jäähyväislaulu tuli, mua lähinnä vaan nauratti ;-)

   Mutta joo, tiedän olevani etuoikeutettu, työpaikka on samassa talossa kuin abigaala, voin livahtaa sinne salaa omilla avaimilla takaovesta. Täytyy vaan utskia aiktaulu!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana