Sivut

maanantai 9. tammikuuta 2017

Muissa maailmoissa

Tulin vain ilmoittautumaan palapelimaasta:
Eipä noissa kolmessa 500 palan palapelissä mennyt kuin tovi. Ai niin, ja sitä ennen se pöllö. Lisää tekisi mieli. 

Hulluja on monenlaisia!

***


Oli pakko kerätä joulu pois ja samalla tuli vaihdettua keväisemmät verhotkin. Tänä aamuna ajoimme töihin ja näin taivaanrannassa vaaleamman viirun. Valoa kohti, se pahin pimeys on ohi ja minä olen ihan järjissäni. Kirkasvalolamppu (kuvassa) vai mikä, mutta tämä on ollut helpoin talvi ikinä *kop kop*!!!

12 kommenttia:

 1. Voi ku meilläki olis tilaa palapeleillä... onhan meillä jossain se siskon muinoin antama palapeli, kun se oli huolissaan mejän yhteisen tekemisen puutteesta. Siis mun ja miehen. Mutta eihän meillä oo tilaa tuhannen palan pelille, kun ei sitä voi kerätä pois aina, kun tuota ainoaa pöytätilaa tarvii esim. syömiseen. Ja mihinkään saunakamariin ei tuu lähettyä kuitenkaan, vaikka sinne jonku ison pöydän järjestäiskin. Ainakaan talvella.

  Mie aattelin kerätä joulun pois tänään. Kuusi onkin riisuttu jo loppiaisena, mutta kukaan ei ole sitä vienyt pois. Hakijoita ja koristelijoita kyllä aina on, muttei poisviejiä ja jälkien siivoojia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se tila on ongelma mullakin - noita 500 palan palapelejä mahtuu tekemään ruokapöydässä mutta syöminen on sitten vähän hankalaa ;-) Noi kapeet vielä meni kun oikein järjesti niin saatettiin syödäkin, mutta toisaalta kun oikein ajottaa, tossa ei mee kauaa.

   Ois silti ihana että olis paikka jossa vois olla isompikin kesken pidemmän aikaa. Ehkä sitten kun esikoinen muuttaa ja sen huone vapautuu mulle?

   Poista
  2. Palapelimaton avulla onnistuu pois kerääminen ;) palat lajittelen mataliin muovikippoihin, kansi päälle ja laatikkoon. Sopivan hetken tullen on helppo jatkaa.

   Poista
  3. Mun täytyy tutustua noihin mattoihin. Se mikä mua vähän mietityttää, on just noi irtopalat - mulla on näkömuisti ja sen avulla löytyy puuttuvia paloja sieltä missä oon ne edellisen kerran nähnyt ja sitten jos ne kerää ja uudelleenlevitää... no, se ei liene maailmanloppu kuitenkaan ;-)

   Poista
 2. Ihana palapeli-kolmikko! Kokoatko nuo aina pois, vai teetkö niistä tauluja vai mitä? Muistan joskus seuranneeni jotain blogia, jossa aina kuvattiin uusi palapelitaulu. Olivat tosi upeita!
  Mä uskon tuohon kirkasvalolamppuun! Meilläkin esikoinen on sanonut, että olo on ollut edes jonkun verran helpompi, kun lamppu loimottaa lähes koko ajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut mä kierrätän ystäville mutta nää päällystin kontaktimuovilla ja säästän. Onhan noita ja mun ja esikoisen peruja kaikki paikat täynnä ;-)

   Mäkin uskon kirkasvalolamppuun ja vaikka olis plasebovaikutusta, niin ihan sama kunhan toimii!!!

   Poista
 3. Nuohan vat hauskoja tuossa pöydällä, siis palapelit. Aivan kuin pieniä pöytäliinoja. Jos tuollaisia itse joskus saisi aikaiseksi, niin varmaan sutisin erikeeperillä ja jättäisin esille :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä laitoin nuo tauluiksi kontaktimuovilla ja mietin, että sopisivat kyllä keittiön yhteen "pimeään nurkkaan" tauluksi. Otin mitatkin jos joskus tulis halpa kehys vastaan, vois laittaa kaikki yhteen kehykseen niin säästyis tosi monilta rei'iltä seinässä ;-)

   Poista
 4. Todella upeat kuvat näissä palapeleissäsi. 500 palan pelit on tosiaan nopeita tehdä, mutta ne on siitä kivoja etteivät vie tilaa. Olen hankkinut sellaisen palapelialustan isoille palapeleille (kangas, jonka voi rullata palapeleineen). Se on hyvä silloin, jos kesken kokoamisen palapeli täytyy siirtää jonkin muun asian tieltä pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta noi kuvat on kans tosi hienot. Suunnittelen, että voisin melkein kehystää nuo yhteen isoon kehykseen ja laitta keittiön seinälle yhteen pimeään nurkkaan. Katsotaan, jos tulee halpa kehys joskus vastaan.

   Tuo kokoaminen on jotenkin sellaista zen-hommaa!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana