Sivut

lauantai 26. marraskuuta 2016

Se tunne

Kun jääkaapissa on olutta ja pitää tekstata esikoiselle, josko voisin juoda saunan päälle yhden.


Entäpä sitten se, kun ensimmäistä kertaa ikinä esikoinen lupautui olemaan minulle ja ystävälle kuskina. Paikallisessa on tapahtuma, johon pitää päästä. Ensimmäistä kertaa puoleentoista vuoteen. Niin, ja oli tietysti pitänyt hyvissä ajoin etukäteen varoitella täysi-ikäistä teiniä, että tänä lauantaina siellä ei kannata piipahtaa, jollei halua samaan paikkaan äidin ja entisen opettajan kanssa.

6 kommenttia:

 1. Hupaisaa :) Meillä on ensi perjantaina vain keskimmäinen kotona meidän lisäksi, outoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö oo kummaa, kun näillä "lapsilla" alkaa olla omakin elämä ;-) ?!?

   Poista
 2. Huh. Melkein luulen, että meillä ei tuota ongelmaa tule toukokuun jälkeen, kun tyttö ei taida tuntea minkäänlaista vetovoimaa alkoholijuomiin. Ehkä se on kotona nähnyt tarpeeksi, miten tyhmäksi siitä tulee... ja maistanut, että pahaa on. Ei kotona, mutta poikakaverillaan. Nuoremman kanssa voi olla eri juttu.

  Toivottavasti oli hauska ilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilta oli ihana mukava, paikallinen vaan on niin kauhea paikka, että vähän pitää pinnistellä...

   Mä en tiedä oonko tehnyt palveluksen vai karhunpalveluksen, kun meillä on aina avoimesti juotu saunaolut ja viiniäkin ystävän kanssa. On nähnyt miten alkoholia käytetään, mutta sivistyneesti. Ja löytäähän nuo sen itsekin, ilman kodin mallia, toisaalta!

   Poista
  2. Sitä ei koskaan tiiä lapsesta, miten päin se sen ottaa. Jos kotona juodaan ja sit tapellaan, se voi vihata juomista loppuikänsä tai sitten alkaa itsekin juoda tai sitten ei kumpaakaan. Joko tulee vanhempiinsa tai sitten ei.

   Poista
  3. No niinpä!

   Mähän oli "absolutisti" siihen saakka kun täytin 18 just isän mallin kahuhistuttamana, mutta sittemmin tilanne on muuttunut!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana