Sivut

perjantai 11. marraskuuta 2016

Jännä päivä

Tänään on jännittävä päivä: esikoinen täyttää 18 ja hänellä on myös inssi. Lähden palauttamaan kuopuksen rannetukea samalle paikkakunnalle missä se ajetaan joten saatan päästä tuoreen kuskin kyytiin paluumatkalla. Voi olla, että en vähään aikaan näe pikku Pösöä pihassa kuin aamuisin.Rakas rastapääni kesällä Kreikassa


Pitäkää peukkuja!

Ja hyvää viikonloppua, tietty!

16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Läpihän se meni ja mä pääsin kyydissä takaisin. Ei edes pelottanut, joten uskallan antaa sen ajella meidän autolla. Kylille se jo lähti ;-)

   Poista
 2. täällä ollaan peukut pystyssä bd!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Marika!

   Läpi meni ja äiti on liikuttunut ja ylpeä. Ja pääsin jo kyytiinkin ;-)

   Poista
 3. Pietään!
  Hyvän päivämäärän oli poika valinnu syntyäkseenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Tää on hyvä päivä - kollegan vaimo lähti eilen laitokselle - saa nähdä syntyikö jo 10 vai nyt vasta 11 päivä!

   Poista
 4. Onnea teille molemmille täysi-ikäisen pojan äidille ja pojalle itselleen sekä suuret onnittelut ajokortista! Kyllä se sun autos nyt on liikenteessä varmasti tosi paljon. Olen kyllä sitä mieltä, että hyvä kun saa kortin näin liukkaille, niin oppii talviajon paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan rauhallisesti se ajeli ja otti tuota meidän autoa haltuun. Autokoulussa kun on niin uudet ja hienot autot, että on vähän erilaista ajaa nyt. Hyvä että ajelee! Sain pidettyä paluumatkalla pakollisen saarnan ettei kukaan istu kyydissä ilman turvavöitä ja tippaakaan ei oteta kun ajetaan!

   Poista
 5. Onnea sekä synttärin, että ajokortin johdosta esikoiselle, ja turvallisia kilometrejä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Konnadonna <3

   Tuolla se Pösö pimeässä jossain menee... toivotaan todellakin niitä turvallisia kilometrejä!

   Poista
 6. Onnea ♥
  Nyt on sitten kuljettaja aina tarvittaessa, tai sitten on niin, että auto ja kuski on reissussa... Muistan kuinka itseäni jännitti ensimmäisen kerran kyydissä, mutta nopeasti opin nielemään kaikki mitä meinasin ohjeistaa, heh heh.

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Birgitta - ja samoin, mukavaa viikonvaihdetta. Mä meinasin pari kertaa kysäistä että onko liian iso vaihde tai jotain vastaavaa mutta opettelen nielemään, koska hyvinhän tuo tuntui ajavan. Ja ajelkoon, siinähän se kokemus karttuu. Onpahan kuski mulla tosiaan jos tarvin ;-)

   Poista
 7. Onnea ja onnea! Varovaisia kilometrejä, kyllä hän siitä oppii kun muistaa ottaa huomioon tilannenopeuden ja turvavälin.

  Jos vaan on jossain mahdollista, niin olisi ihan hyvä käydä kokeilemassa miltä se "oma" auto tuntuu näin talvikeleillä ja miten se käyttäytyy jos joutuu jarruttamaan vähän rivakammin liukkaammalla. Vaikka sitä rauhallisesti ajaakin niin muista autolijoista kun ei tiedä. En siis tarkoita pelotella, mutta AM:kin, joka on ajanut...hm... 35 vuotta :D, kävi nyt taas lumien ja liukkaiden tultua kokeilemassa, että miten tuo oma auto käyttäytyykään missäkin kohtaa jarruttaessa. Osaa sitten käsitellä autoa JOS tulee äkkitilanne.

  Ihanaa viikonloppua - ajelkaa varovasti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pöllö <3

   Sun vinkkisi on hyvä! Se tuossa jo paluumatkalla testasi että onko tie liukas, kun ei ollut muita perässä eikä vastaan tulossa - ja nastat piti ihan hyvin. Kaarteet otti rauhallisesti, joten toivotaan, että jatkaa samaan malliin ;-)

   Poista
  2. Niin, nää oli näitä vanhan tädin neuvoja :) Ei ollut tarkoitus paasata :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana