Sivut

maanantai 10. lokakuuta 2016

Parsa potkii ja hernepussi heiluu

Plääh, sain tässä keväällä parsakaalista ihan kaamean "taudin", oksensin ja tärisin ja olin ruikulilla. Nyt sama juttu lounaalle ottamani poikien höyrytetyn parsan jämän kanssa. 

Parsa paholaisen kuva täältä


Ihan hirveä olo koko iltapäivän. 

Miten voi olla parsalle "allerginen"?!?

***Kuopus teki kässässä hernepussin päivitettynä tähän päivään. Arvatkaa, ketä on pommitettu takamukseen koko ilta? Olen kuulemma harvinainen Butt-Pokemon...

12 kommenttia:

 1. No jos multa kysytään niin...parsakaali on paholaisesta ;) Kaikki p:llä alkavat kasvikset: parsa, parsakaali, paprika on paholaisesta.... :D
  Ai, mutta multa ei vissiin kysytty tätä kysymystä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sähän voisit olla mun puolesta allerginen parsalle - mä kun rakastan sitä voin kanssa ;-)

   Poista
  2. Siis mullahan on jo tää kasvisintoleranssi..... Ai et usko vai? Noh, ei usko moni muukaan.. *niisk*

   Poista
  3. Hih, kuulostaa mielenkiintoiselta vaivalta ;-)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Just se, ja tooooosi tosi harvinainen, ei näyttäydy missään muualla kuin meillä ;-)

   Poista
 3. No onpa outoa, että parsakaali aiheuttaa tuollaista! Mullehan ei kaali yleisesti ottaen sovi, mutta parsa- ja kukkakaali jotenkin - tosin ilmavaivoja nekin tuo. Ehkä sulla on jonkinlainen herkistyminen tosiaankin siinä takana.

  Meillä tyttö tilasi jostain ulkomailta pokemonpallohupparin (https://www.amazon.com/Pokémon-Pokemon-Pokeball-Hoodie/dp/B016Q73N2C), en oo kuullu että kukaan olis yrittäny heittää tytöllä mitään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon ymmärtänyt, että kaali on vaikeesti sulavaa, mutta tää on kyllä jotain ihan kummaa. Niin kun ei sulais ollenkaan ja pyrkii sit jompaa kumpaa kautta ulos... yäk!

   Hieno huppari ;-)

   Poista
 4. Tollasta pokemonia mulla ei vielä ookaan, hih :-D
  Onpa tylsää sun parsakaaliolot. Mulla on käynyt samoin yhden ruoka-aineen kanssa; koko ikäni tykännyt ja syönyt ja yhtäkkiä tuunkin siitä kipeäski. Ja olo on niin kamala, ettei "tavallinen vatsatauti" oo mitään. Kolme kertaa käynyt ja nyt en oo enää kahteen vuoteen uskaltanu edes koittaa.
  Jos se onkin meillä liikasaantia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hassua, just samoin tässä on käynyt kans, ennen ei oo tullu mitään, vaikka oon aina tykännyt ja syönyt paljonkin. Pojatkin syö mut nyt saa kyllä kyödä keskenään, mäkään en enää uskalla koittaa, sen verran kamalaa!

   Tervetuloa pokemetsälle tänne ;-)

   Poista
 5. Kyllä kai parsakaalista voi tuollaista tulla, kun kaalit yleensäkin ovat hyvin voimakkaita. Mutta aika raju reaktio on.
  Upea hernepussi. Kyllä ne pitää kaikki olla tätä päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on hauskaa, että päivittävät koulussa näitä käsityötehtäviäkin sellasiks et ne kiinnostaa ja tulee käyttöönkin!

   Tää parsajuttu on kyllä kumma mutta toisesta kerrasta jo uskon...

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana