Sivut

torstai 13. lokakuuta 2016

Kirkasvalosarja jatkuu

vuoden tauon jälkeen... 

Kirjoitin viime marraskuussa kuinka tilasin NetAnttilasta pöytälampun vaikka tarkoitus oli hankkia kirkasvalolamppu. Reklamaatiooni en saanut vastausta ennen kun tein sen toisessa yhteydessä uudestaan. Päätin tästä hyvästä boikotoida koko lafkaa ja konkurssiinhan se meni - hih. No, nyt vuoden tarkkaan harkittuani päädyin sittenkin tilaamaan pyöreän pöytävalon itselleni. 


Kuva täältä.


Saa nähdä miten tämän kanssa käy ja onko siitä apua. Pitäisi siis olla kirkasvalolaite tämän. Nyt on ollut vähän väsymystä ja alavirettäkin ilmassa, eikä ole vielä edes talvi. Paitsi että meillä oli eilen aamulla tämännäköistä!Kyllä se oli lunta eikä kuuraa!Joku tassutteli aikansa terassilla ja tuli sitten sisään kuvaamaan jälkiään.

Kukahan siivoaisi kukkaruukut pois?

6 kommenttia:

 1. Toivon niin, että tuo kirkasvalo oikeasti toimii!
  Me hankimme monen vuoden pähkäilyn jälkeen sellaisen tablet-laitteen kokoisen kirkasvalon keittiöön. Toivottavasti sen sädevoima riittää....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan oikein kovasti että meidän molempien laitteet on oikeita ihmekojeita ;-)

   Poista
 2. Me ostimme esikoiselle Kajaaniin sellaisen sarastuskirkasvalolampun ja hänelle se on auttanut tosi paljon. Aamut ovat kuulemma helpompia kun on jo herätessä kirkasta.
  Toivottavasti auttaa sinullakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietin ekaks sellasta kans, mutta tää on monikäyttöisempi. Mutta ihana kuulla positiivisia käyttäjäkokemuksia!

   Poista
 3. Meillä oli töissä - siis siellä, mikä on edelleen se mun "virallinen" työpaikkani - ja on kai vielä, jokaisella tiimillä oma kirkasvalolamppunsa, samoin kuin kahvihuoneessa. Kyllä se kuulemma auttoi, niitä joilla oli ongelmia pimeiden aamujen ja talven pimeiden päivien kanssa.
  Mulle sillä ei ollut juurikaan vaikutusta, kun pidän syksyn ja talven hämärän hyssystä kevättä odottaessa ja oli sen verran sopiva työmatka, että sen kun aamulla käveli avannon kautta töihin, niin se herätteli mukavasti :D

  Toivottavasti valo auttaa sua ja toivottavasti tulee vielä aurinkoisiakin päiviä, vaikka aurinko onkin jo matalammalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä toivon samaa!

   Meilläkin oli Kallion kirjastossa taukohuoneessa kirkasvalolaite ja olihan se mainiota kun istui puolen tunnin ruokatunnilla, sai samalla valohoidon. Mä ootan että tää tulis pian ja piristäisi ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana