Sivut

maanantai 19. syyskuuta 2016

Rento viikonloppu

Oli mukavan löysä viikonvaihde. Saan taas oireita töissä niin, että en meinaa ehtiä toipua ennen seuraavaa rupeamaa. Niinpä nyt oli tarkoituksena vain levätä ja saada itseni edes jonkinmoiseen kuosiin. Onnistuin!Yksi sitkeä vielä ehti kukkaan asti.
Ihan omia aikojaan alkoi lintujenruokintapaikalla
kasvaa keväällä.Tosin tämä se vasta sitkeä onkin,
tunkee terassin ja seinän raosta ja "katkesikin"
jo yhden kerran.
Saa nähdä vieläkö kerkiää keltaista pilkahtaa tuolta!Perjantaina esikoinenkin meni mummille joten olin ihan omassa rauhassa kotosalla. Ystävä tuli illalla seuraksi ja vetistelimme katsoimme Lauri Tähkän päivää. Muutenkin maailman asiat tuli puitua ja hyvä tuli. Lauantaina taisin olla vain, lueskella ja sen sellaista ja sunnuntaina sen verran ryhdistäydyin, että käväisin sienimetsällä tarkistamassa joko meilläkin suppiksia olisi. Olihan niitä. Tosin osa vähän kuivia ja pieniä, joten sadetta ja aikaa niin hyvä tulee. Parin viikon päästä uudelleen.
Kuopus tuli kotiin illansuussa, teimme ja söimme lämppärit koko porukalla ja sitten jo olikin aika orientoitua uuteen viikkoon. Esikoisella on paitsi koeviikon "jämät" myös englannin kirjallinen yo-koe. Minulla taas kaksi vanhempainiltaa ja yksi kokous, jonka tosin voin hätä tilassa jättää väliin jos olo on liian huono. Vanhempainiltojen vuoksi minulla on poikkeuksellisesti tänään iltavuoro, haahuilen vielä aamun kotona, käyn salaattilounaalla huoltoasemalla ja sitten reippaana sorvin ääreen!

8 kommenttia:

 1. Viikonloppusi kuulosti ihanan rauhalliselta. Mekin saimme toisen kaksosen kotiin viikonlopuksi ja itse olin aikamoisen flunssan kourissa, joten päätimme olla ihanan kodin rauhassa. Poika kun saa ajella työnsä puolesta viikolla ihan riittävästi. Kävimme IKEAssa ostamassa hänelle vähän puuttuvia tavaroita, pesin pyykkiä ja saunottiin. Eilen silitin, kun se meni vähän niin kuin vahingossa, kun katselin tabletilta Velvetin katsomatta olevia jaksoja. Flunssa on muuten hyvä, mutta yskä on hirveä. Pystyn toivottavasti olemaan töissä, sillä tänään olisi töiden jälkeen vielä hieroja. Mukavaa viikkoa ja voimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sua, toivotaan, että tauti talttuu kokonaan ja yskäkin hellittää. Välillä on hyvä ottaa vaan ihan rennosti!

   Mukavaa viikkoa sullekin Sari!

   Poista
 2. Minusta tuo kukka kuvastaa sua. Sitkeä sissi ja kauniskin vielä!
  Toivotaan, että viikko on mukava ja vähäoireinen.
  Pidä lounaalla silmät auki ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitsi, niinhän mun pitääkin tehdä ;-)

   Ja kiitos, kylläpä ilahduin tuosta kukkaosiosta <3

   Poista
 3. Onhan sulla erikoinen "kukkapenkki" :) yleensä rikkaruohot tunkee tuollaisista paikoista, mutta sulla on ihan oikea kukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nuo ei tänä vuonna oikein kasva siellä minne ne laitoin (ruukkuihin) mutta villinä ja vapaana kyllä. Oli mulla oma "kaurapeltokin" siinä lintujen ruokintapaikan alla ;-)

   Poista
 4. Sisälsikö salaattilounas silmänruokaa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eiii, päin vastoin, joku vanhahko miekkonen tuijotti mua.. vaivaannuttavaa ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana