Sivut

keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Pojasta polvi paranee!

Tänään kello 8.30

oli esikoisen ensimmäinen ajotunti!


***

Tiedustelin jälkikäteen, että oletko hengissä?
"Sillä opettajalla on polkimet sitä varten, et pysytään hengissä... Ei sillä, et se ois niitä käyttäny. Auto sammu vaan kerran!!"

Pojasta polvi paranee, selvästikin.

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kurkku on ihan ok mutta joku pöpö nyt jyllää, kun olo vaan huononee :-(

   Poista
 2. Mut eiks oo kauheeta, meidän vauvat on jo ajo-iässä? :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ON. On, on on, ihan kamalaa! Mutta ajotunti oli kuulemma mennyt hyvin ja ollut kivaa. Mä en kyllä ekalla tunnilla pääsyt juuri parkkipaikka pidemmälle...

   Poista
 3. Hih, ihana kommentti autokoululaiselta :)

  Mä pääsin ekalla ajotunnilla sentään kadulle ajamaan. Vrt. Marjaanan kokemus. Meillä aikanaan vietiin autokoululaiset nykyisen Messuhallin parkkipaikalle ensimmäiselle ajotunnille. Ajettiin se parkkipaikka päästä päähän. Eteenpäin ajo suju melko hyvin. Mutkittelin vain vähän. Peruuttaminen ei sujunut enää ihan niin hyvin. Mentiin siksakkia. Mutta se kelpasi. Sitten lähdettiin takaisin autokoululle, kaupungin läpi. Ei päästy kovin pitkälle, kun opettaja pyysi pysäyttämään auton, ihan UUDEN Toyotan. Opettajan puolen pölykapselit oli ihan naarmuilla, niistä vähän oli kipinät sinkoilleet, kun ne osui katukivetyksen reunaan.... Opettaja totesi "Jos mä ajan tästä kaupungin läpi, kun kello on nyt neljä ja on just ruuhka-aika, jatketaan sit ens kerralla".
  Näin me sitt tehtiin....

  Mikä ihmeen pöpö suhun on oikein tarttunut? Hus pois tommoset syyspöpöt. PÖÖÖÖÖ! (Yritin säikäyttää sen..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pöpö säikähti! Mä "joudun" huomenna lääkäriin, hoitaja halus, että meen, ei enää riitä pelkkä hoitsulla käynti...

   Mut joo, autokoululainen oli lakooninen, mutta oikeesti innoissaan. Ja se oli päässyt ihan kylille ajamaan, toisin kuin äitinsä!

   Sä oot ollu aika vauhdikas kuski ;-)

   Poista
 4. Mahtavaa! Nyt vain innolla auton rattiin niin hetken päästä sä et omaa autoasi näekään kun silloin kun se pitää tankata.
  Mä olin omalla ekalla ajotunnilla raviradan parkkipaikalla, mutta sain sitten ajaa sieltä takaisin koululle keskellä päivää ruuhkan läpi. Aika luottavainen opettaja mulla oli. Tosin ei uskonut, ettei autoilijan tytär ollut koskaan ennen auton ratissa ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen kans, et marraskuussa ei Pösöä paljon pihassa näy, mutta sillon me ollaankin suosiolla murmeleina kuopuksen kanssa kotosalla illat ;-)

   Mä testailin lähtöä ja pysähtymistä yhden teollisuushallin pihassa ja muistaakseni ajotunnin päätteeksi sain ajaa sieltä terveysaseman parkkiin sellaset 100-200 metriä - ja olin tosi polleana!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana