Sivut

maanantai 26. syyskuuta 2016

Iloinen päivitys

odottaa tuloaan.

Kertoisin kaikesta kivasta mitä on tehty jos jaksaisin. Ja jos jaksaisin tehdä jotain kivaa. No totuuden nimissä on sentään muutama juttu ollut ohjelmistossa, mutta pääasiassa kotona toipumista ja makoilua. 

Kuopuksella oli kaverisynttärit eilen ja tein virhearvion: kävin syntäreille omankin lapsensa lähettäneen ystäväni kanssa huoltoasemakahveilla ja pläääh. Olo on taas kauhea. Pitäisi vaan olla kotona, näemmä.

Mutta onneksi meillä on kivaa täälläkin. Pojilla on hyvä huumorintaju, lueskelemme, juttelemme, käymme pienesti kaupassa ja vähän jahtaamme Pokemoneja. Saunomme, katsomme yhdessä televisiota, sellaista pientä.


Näimme hienon valoshow'n viikonloppuna.
Pimeydessä on puolensa!


Tämä syksy on ollut superrankka altistusmielessä. Nyt on otettava oikein kunnon vitamiinikuuri - josko se siitä pikku hiljaa helpottaisi? Tai sitten viimeistään kun lumi tulee ja luonnonhomeet väistyvät...

10 kommenttia:

 1. Meillä on töissä taas uusi paikka, missä mittaillaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kässänluokan katto, yllättäen se on sen tilan alapuolella jossa viimeksi sain pahat oireet.

   Poista
  2. No just. Voihan kökköjen kökkö!!!

   Tänään muuten julkistettiin (tai siis niistä ainakin kirjoitetaan paljon verkossa tänään) Duodecimin Käypä hoito -suositukset sisäilmasairauksiin.

   Poista
 2. sivuhuutokysymys: vieläkö futiskorteilla olisi kysyntää?

  VastaaPoista
 3. Tuo on kyllä tosi rankkaa, kun olet nyt joutunut niin pitkään altistumaan. Voimia! Mutta onneksi kaikkien tutkimusten mukaan, lapset nauttivat eniten juuri tuollaisesta tavallisesta arjesta kotona ja juuri siitä yhdessäolosta, jota teilläkin on. Lämpimien ja ihanien syksyjen haittapuoli on kyllä se, että noita homeita riittää niin pitkälle syksyyn. Täällä on vasta nyt ollut tiedotteessa, että määrät ovat vähäisiä. Mun yskä on myös äitinyt tosi pahaksi, mutta onneksi on jo Alvesco, eli kyllä tämä tästä hetken päästä helpottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on totta, että nää arkiset jutut varmaan kantaa pitkälle ja se hyvä ja lämmin fiilis. Hyvä huumori ja tunnelma kotona, turvallisuus.

   Toivottavasti sun yskä menis jo pian ohi ja tää mun olo kans!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana