Sivut

torstai 25. elokuuta 2016

Ystävät, yhteistyö ja avunanto

Puutarhasta ei ole tänä kesänä juuri ollut raportoimista. Viimeiset raparperit keittelin vasta mehuksi, salaatit sun muut epäonnistuivat surkeasti. Mansikkakesäkin oli todella huono. Krassit jäävät varsin vaatimattomiksi mutta yksi auringonkukka kuitenkin näytti siltä, että se ainakin ehtii aueta - ja ehtikin:

Mutta onneksi on ystävät ja vaihdantatalous. Törmäsin sattumalta kirpparilla eilen ystävään, jonka poika on kuopuksen uudella luokalla. Heillä oli ollut ongelmia veden kanssa ja olivat saamassa paikalle täksi aamuksi "putkimiehen" mutta lisäkäsiä hommaan kuitenkin tarvittaisiin. Tarjouduin heti, koska minulla oli aamu vapaa ennen iltavuoroon menoa. Siellä sitten aamuyhdeksältä olin paikalla nykimässä 60 metriä pitkää putkea. Vaihdantatalous toimii ja vastapalveluksena sain rymytä heisän kasvimaallaan.

Jee, seuraavien aamujen smoothiet on jo suunniteltu ja viikonloppuna toisen ystävän mökillä paitsi grillaamme makkaraa ja maissia, keitämme myös siiklit. Sinne menemme poikien kanssa, kun isäntäväki juhlii venetsialaisia Pohjanmaalla. Mukava viikonloppu siis luvassa kunhan ensin parista työpäivästä selviän.

6 kommenttia:

 1. Ehdin jo aatella, että ei kyllä mitään perunasmoothieta noista :) Silmä tarkkana mökillä sitten mettänherkkujen varalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täytyykin tosiaan olla ja ottaa kipot matkaan!

   Poista
 2. Vaihdantatalous on hyvä juttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, olis ihana harrastaa sitä enemmänkin!

   Poista
 3. Ystävät ovat parasta ja vaihdantatalous mahtavaa! Upea viikonloppu tulossa, toivottavasti myrsky ei aiheuta teillä ongelmia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aika kovaa tuulta on luvassa, mutta toivotaan parasta. Mulla on haaveena mennä ystävän mökille poikien kanssa mutta saa nähdä jos ihan kauheasti tuulee...

   Ystävät on parasta <3

   Mukavaa viikonloppua Sari!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana