Sivut

torstai 19. toukokuuta 2016

Paint-harjoituksia

Korvissa napsuu ja suhisee, on paineen tunne, naama punottaa. Ajatus ei kulje sitäkään vähää mitä normaalisti, ns. aivosumu on päällä. Kauhea väsymys, palelee. 

Milloinkahan minä opin, että töiden lisäksi en voi haalia itselleni (sisä)tekemisiä iltaisin. En ainakaan monena iltana. 


Kuopus harjoitteli Paintin käyttöä. Ihan hyvällä menestyksellä!Nyt on levättävä ja toivuttava. Oltava aamu rauhassa ennen iltavuoro. Onneksi tänään tosiaan on tämän viikon viimeinen työpäivä ja -velvollisuus. Huomenna vien vain kuopuksen koulutaksille ja sitten lepään myös. Kyllä tämä tästä sitten... taas.

4 kommenttia:

 1. Voi kökkö, toivottavasti menee pian ohi! Kurjaa, taas.
  Niin tuttu ja rakas saari, silmät ummessakin tunnistaa..vai onkohan se piirtynyt mun verkkokalvoille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun verkkokalvoille se ainakin on piirtynyt, samoin kuin pieni Sikinoksen saari, jonne aion vielä joskus palata. Tasan kuukauden päästä päästään sinne lämpimään. Kaikki odottaa jo kovasti, paitsi ehkä esikoine, joka elää tässä hetkessä ja on nytkin nauttimassa lämmöstä siellä vaihtarireissulla ;-)

   Kyl tää tästä!

   Poista
 2. Sitä se tahtoo olla, ettei aina muista mikä itselle sopii ja mikä ei. Koetahan taas saada itsesi kuntoon.
  Olen edelleen täällä äidin luona, vaikka mun piti eilen illalla mennä kotiin. No äiti sitten pyörtyi eilen aamulla aamukahvipöydässä ja soitin ambulanssin paikalle. Ilmeisesti kyseessä oli vain voimakkaiden lääkkeiden aiheuttama reaktio, mutta suosittelivat olemaan vielä tämän päivän täällä seuraneitinä ja seuraamaan tilannetta. Ehdin kyllä jo ajatella, että kuoleeko se nyt mun käsiini, kun hänellä on mennyt joskus pieniä aivotulppia. Heti tietysti pahimmat ajatukset mielessä. Vieläkin näen vain äidin siinä istuvan silmät nurin päin ja raskaasti hengittäen. Mutta nyt mennään jo parempaa päin hyvää vauhtia. Kipulääkkeistäkin äiti on lähes luopunut, joten kipukynnys taitaa olla tosi kova.
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hurjalta ja kurjalta, toivottavasti äiti voi jo paremmin!

   Mä otan kyllä (pitkän) viikonlopun rauhallisesti, nauti säkin viikonlopusta jahka se koittaa.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana