Sivut

torstai 21. huhtikuuta 2016

Maailmassa monta...

Ihmeelliseltä tuntui eilen avata kaihtimet - lunta!

Yksi asia, joka jaksaa joka kerran minua ihmetyttää, on kopiokoneiden logiikka. Se vaan ei millään milloinkaan mene yksiin omani kanssa. Ihan mahdotonta! Tein töissä kirjastokimppamme yhteiselle logopohjalle aukioloaikalappuja sun muita. Tuskaa!


Karkasin hierojan takia aikaisin töistä ja sen jälkeiseltä kirpparikierrokselta tarttui mukaan euron retroverhot (milloinkahan minä saan ne ikkunaan - tänne nimittäin eivät sovi...) ja purkkeja. Nam. Hieronnan jälkeen olikin pakko heittäytyä päiväunille. Nappasin vielä Sirdaludin kitusiini ja kun esikoinen tuli kotiin ihmetytti mikä kumma vetää niin veteläksi. No omaa syytähän se oli... Jaksoin kuitenkin ruokkia pojat pikaisella pasta-aterialla ja mennä vielä kuopuksen vanhan koulun vanhempainyhdistyksen kokoukseen. Syksyllä pyydän eroa ja vaihdan uuteen.

Iltapalalla kuopusta ihmetytti miksi leipä tuijotti.

No siksi, kun hänellä on outo äiti.

***

Voiko "valaan oksennuksesta" oikeasti saada kymmeniä tuhansia? Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa.

10 kommenttia:

 1. Hyvä kombo: hieroja ja sirdalud. Ei ihme jos olo oli vetelä. Toivottavasti olo kuitenkin helpottuu näillä keinoin. Viimeinen työpäivä ennen lomaa. JEE! Ja Kajaani kutsuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HEi, sullakin loppuu torstaihin tällä viikolla, mullakin alkaa viikonloppu.

   Nauti sa lomastasi, oot se todellakin ansainnut <3

   Poista
 2. Sirdalud väsyttää mua ihan kamalasti, päivällä en voi ottaa, nukahdan pystyyn.
  Täälläkin satoi valkoisia hitusia eilen, mutta maahan eivät onneksi jääneet. Tänään näyttääkin olevan ihan aurinkoinen aamu. Ainakin ulkona.
  Ihana tuijotusleipä. Aattele, kuopus tekee noita aikanaan omille lapsilleen...taatusti!
  Oudot mutsit on parhaita! (kukas kissan hännän jne..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mäkin yleensä otan vasta illalla just tuosta syystä, mutta nyt oli tarve ihan totaalirentoutukselle ja sitä kyllä sai mitä tilas...

   Mä oon kyllä samaa mieltä tosta oudot mutsit on parhaita - koska silloin on kyllä sitä huumoria pelissä kans usein ihan kunnolla. Oppii lapsetkin nauramaan (paitsi äitilleen myös) itselleen!

   Poista
 3. Mitähän tapahtuis, jos mä ottaisin Sirdaludin? Nukkuisin varmaan viikon... Mä kun nukahdan sillä punaisella minuutilla, kun korva osuu tyynyyn. Ei puhettakaan, että juurikaan pystyisin lukemaan sängyssä. Sen kerran kun yritän, niin yleensä herään siihen, että AM on ottamassa multa kirjaa pois... Kumma kun ei saa rauhassa lukea....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se mutkin veteläksi vetää, mutta nyt on pakko saadakin sitä vetelyyttä kehiin ;-) Ainakin tuonne leuka-hartiaseudulle.

   Poista
 4. Tuosta ambrasta tuli jossain dokumentissa puhetta, ja joku asiantuntija virnisteli sille nimitykselle "oksennus" kun se oikeesti kehittyy suolistossa. Että hienostelevat sanomalla oksennukseksi ;)

  Hyvä jos sulla Sirdalud tehoaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No samaa tais joku tuon jutun kommenteissa mainita!

   Mua se rentouttaa ja nyt sitä tarvitaan.

   Poista
 5. Juu, mie en taas saanu lukee sitä juttua... tyhmä hesari!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana