Sivut

keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Rose kylmään?

Upea kevätkeli. Toinen kollega on ansaitulla lomalla ja kyllä kelpaa auringonpaisteessa, lintujen laulua ja räystäistä tippuvan veden ääniä kuunnellessa lomailla! Minulla oli tästä syystä poikkeuksellisesti iltavuoro myös tiistaina. Vein kuopuksen uuden koulun pihalle ja jatkoin matkaani lähikaupunkiin markettiin. Tilipäivän kunniaksi ostin vähän täytettä kaappeihin. Hoidin asioita myös omalla kylällä, kävin huoltoasemalounaalla ja suuntaisin sitten töihin.

Äitini ja hänen miehensä hakivat kuopuksen pois tutustumispäivästä ja luokseni kirjastolle tuli iloinen poika: "Mä en enää halua mennä vanhaan kouluun loppuviikoksi vaan jatkaa heti suoraan tuolla". Hmm, mitä tähän nyt voisi oikein sanoa? Ilmeisesti sopeutuminen on aika hyvällä mallilla ja asiat todellakin lutviutuvat.


Koululaisen pöytä (silloin kun se oli vielä uusi ja siisti).


Esikoinen puolestaan kävi kutsuntoja varten lääkärintarkastuksessa ja en voi edelleenkään uskoa ja tajuta, että minulla on noin iso ja fiksu poika. Lomakkeen täytti itse, joistain sanamuodoista se kysyi mielipidettäni - ja se tietenkin oli myös aivan ihanaa. Altistuksen takia poika tuskin pystyy armeijaa suorittamaan (kasarmien huonosta kunnosta johtuen) mutta katsotaan miten tämä homma etenee. Kutsunnat ovat siis vasta syksyllä.

Minä  tässä odottelen jo viikonloppua. Kuopus menee isälleen ja esikoinenkin viikonloppuna yhdeksi yöksi äitilleni. Taidan rentoutua oikein urakalla. Ystävä oli sitä mieltä, että rosekausi olisi alkanut. Taidan minäkin kallistua sille kannalle!

10 kommenttia:

 1. No kyllähän me se tiedettiin, että poika sopeutuu ja hyvin kaikki menee!
  Sitä en tiennyt, että viineillä on kaudet. Oon aina valinnu sitä, mikä on hyvää :) tosin luulen, että mulla on jossain kaapin perukoilla pieni roseepullollinen. Pitääkö se nyt viedä kylmään? Ulos?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tiesin että se sopeutuu, mutta että näin helposti?!? Aivan ihanaa, kivi putosi äidin sydämeltä.

   Joo vie se kylmään, jätä siihen teidän portaiden pieleen vasemmalle ovelta katsottuna ;-)

   Poista
  2. Joo, poimi mukaas kun seuraavan kerran ajelet ohi :P

   Poista
  3. Se valkkari oli muuten erinomaista ;-P

   Poista
 2. Hauska tuo kuopuksen kommentti. Ihan parasta, jos on tuntunut kivalta heti :)

  Meillä esikoinen ei ole vielä käynyt lääkärissä, pitääkin patistella.

  Ajattelin, että tämä voisi olla sinulle kiva vinkki: http://www.nourishmewhole.com/how-to-eat-an-avocado-seed/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se oli tosiaan ihan innoisssan. Ja illalla sanoi, että siellä ei ollut niin tunkkaista(!) kuin vanhalla koululla. Wow! Ei oo koskaan valittanut noilla sanoilla, mutta ilmeisesti sen eron sitten huomasi jopa tuollainen pieni, joka ei tiedä altistuksesta ja sisäilma-asioista tuon taivaallista?

   Linkistä: hei muistatko mitä mä vähän aikaa sitten tein ;-) : http://marjaananmaja.blogspot.fi/2015/10/hullun-hommaa.html Hehheh!

   Poista
  2. Hieno juttu! Ja muistelin juuri sitä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana