Sivut

tiistai 8. maaliskuuta 2016

Prinssejä ja prinsessoja

Hyvää naistenpäivää, rakkaat ystävät!
Ainakin niin kauan, kun naisten euro ei ole kokonaista euroa, sitä on syytä viettää.

***

Hesari kertoi Oulussa asuvasta "Jerusalemin prinssistä". No, on siellä korkeuksilla ennenkin kuninkaallisia nähty. Aikanaan kun asuin Oulussa ja työskentelin R-kioskilla, sinne saapui asiakkaaksi Norjan prinssi. Tai niin hän ainakin sanoi, tosin selvällä suomen kielellä. Ehkä minä juuri siksi olin hieman epäileväinen ja kenties jopa hiukkasen tyly. Hän nimittäin olisi halunnut, että keitän kahvit ja teen leipiä kyytipojaksi. Siihen maailman aikaan kioskissamme ei ollut kahvipistettä, joten kerroin, että voin myydä paketin kahvia, pussin leipää ja tykötarpeet. Ei kelvannut. Hän alkoi ärsyyntyä minuun, koska en kuulemma käyttäytynyt hänen kuninkaallisen asemansa vaatimalla arvokkuudella enkä riittävän kunnioittavalla tavalla. Kun edelleen kieltäydyin keittämästä kahvia kertoi hän harrastavansa kauriinmetsästystä ja tulevansa illalla kioskin sulkemisen aikaan kuninkaallisen kiväärinsä kanssa opettamaan minulle käytöstapoja. Soitin poliisit ja he hakivat prinssin pois. O tempora o mores!

6 kommenttia:

 1. Kiitos aamun nauruista :D Harmi, etten ehdi lukea Jerusalemin prinssistä, nyt pitää mennä kiskomaan niitä farkkuja jalkaan. Siinä sitä voikin olla naurussa pitämistä - pesun jäljiltä.
  Kerron illalla, tiedät kyllä missä, miten kävi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mun täytyy tulla kuulemaan ;-)

   Joo Norjan prinssi oli kyllä aika mielenkiintoinen tapaus. En häntä muistanutkaan, mutta tuo lehtijuttu palautti mieleen!

   Poista
 2. Hupaisa prinssi sattunut sulle :D Luin jo aiemmin tuosta Oulun prinssistä, aika hauska tyyppi mielestäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tuo hauskempi kuin se Norjan prinssi. Se oli jopa vähän pelottava, kun mietin, että pitäis yksin pimeellä laittaa kioski kiinni ja lähteä kotiin ;-)

   Poista
 3. Siks mä varmaan en saakaan ikinä naistenpäiväkukkia, kun meillä naisen euro on enempi kuin miehen. Tai eurosta en tiedä, mutta palkka ainakin ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana