Sivut

lauantai 13. helmikuuta 2016

Ystävä kallein

Mikä päivä, vaikka ystävänpäivä on vasta huomenna. Sain ihanan kortin yhdeltä teistä - kiitos. Ei olisi voinut tulla parempaan saumaan. Ystävä tuli kuntoutuksesta ja toi tuliaisiksi suloisen korun. Lisäksi kuopuksen kaverin äiti antoi minulle poikaansa hakiessaan uutuussuklaata. Nam! Jouduin tosin jakamaan sen poikien kanssa. Kuopus näki levyn ja kysyi "Kenen tuo on?" Kun totesin, että minun, hän kysyi "Ethän sä vaan ajatellut syödä sitä yksin? Sitten sä oot ahne sika!" Ei siinä sitten muu oikein auttanut...


Eiköhän se elämä näillä eväillä kirkastu?

***

Tai näillä:

espanjalainen virkamies ei ilmestynyt kuuteen vuoteen työmaalleen eikä kukaan huomannut. Pitäisiköhän kokeilla?

Toisaalta taas joku oli jättänyt samanmoiseksi ajaksi pikaruoan odottelemaan, josko tulisi syödyksi. Ei vissiin kuitenkaan näillä kahdella uutisella ole mitään tekemistä toistensa kanssa?

8 kommenttia:

 1. "Ethän sä vaan ajatellut syödä sitä yksin?" Hehee =D

  Olet aika reilu, kun jaat suklaan.

  Mä olen katsellut tässä kolme viikkoa miltä tuntuu, kun muut syö karkkia ja minä en. Aika helposti aika on hurahtanut, mutta mä vedinkin silloin torstaina niin kauheat karkkiöverit, että se tunne on vielä hyvin muistissa ;-).

  Nykyään kun työhuoneessa istuu useampikin henkilö, eikä omaa rauhaa enää ole, niin tuollainen kuuden vuoden poissaolo ei oikein onnistu. Ei siis kannata edes kokeilla, heh.

  Maukasta ja suloista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei tosiaan yksin syöminen oikein onnistu, kun on toi yksi korppikotka vaanimassa ;-) Tosin se on vaan hyvä, niin ei kerry kaikki mun lanteille! (Onnea sulle kolmen viikon johdosta!)

   Mä luulen että meilläkin työmaalla huomattaisiin aika pian jos en ilmestyisi ja kunnassakin ehkä jossain vaiheessa?

   Sinne kans, mukavaa viikonloppua <3

   Poista
 2. No ei kyllä voi kehua siivousintoilijaksi, jos joku pikaruoka lojuu kuus vuotta jossain... en ole itsekään sellainen, mutta tuo on jo aika ällöttävää.

  Tuo espanjalaisen tapaus osottaa kyllä hyvin sikäläisen työmoraalin. Virastoon kun pääsee töihin, niin palkka juoksee eikä tarvi tehdä mitään muutakuin manjaana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en mäkään mikään siivousintoilija ole - todellakaan - mutta tuo on aika ...hmmm... hurjaa. Meillä varmaan ruvettais kyselemään perään jos en ilmaantuisi töihin. En aio edes yrittää kun haluan päästä hurisuttamaan mun sähköpöytää ylös alas ;-)

   Poista
 3. Nyt vihdoista viimein pääsin lukeen sun blogia ja muistan sulle ilmoittaa, että mulla on alkanut uus blogi jos haluat vierailla siellä! Oon kyllä laittamas vanhaan blogiin postausta vielä, mut oon ollut vähän hitaalla! Mutta tässä uus osoite: http://www.stoori.fi/helpostiparempaa
  Ja oli tosi kiva nähdä silloin kun törmättiin, oikein kivaa ystävänpäivää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tuun heti vastavierailulle!

   Ja niin oli, vaikka olosuhteet oli mitä oli ja pikainen tapaaminen, mutta jäi kiva olo näkemisestä ;-)

   Poista
 4. No mutta Marjaana, suklaa pitää heti kätkeä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun se toinen äiti ojensi sen mulle lasten läsnäollessä. Kardinaalimoka!!!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana