Sivut

torstai 4. helmikuuta 2016

Tulppaanit tölkissä

Aurinko paistoi - ihanaa.

Käytiin työmaalla kuopuksen kanssa. Jokohan sen tänään voisi laittaa lyhyeksi päiväksi kouluun? Ainakin se saa mennä tukiopetustunnille pyytämään viikonvaihteen läksyt, koska lähtee isälleen viikonlopuksi.

Käväisimme myös ajnakuluksi paikallisella kirpparilla kahvilla. Laskiaispullia, naaaaam!

Olimme rauhassa kaksin kotosalla loppupäivän. Esikoinen meni koulusta suoraan nuoristotalolle ja ilmiintyi vasta illankähmässä.

Saunottiin teinin kanssa kuopuksen painuttua jo pehkuihin, joten molemmat pojat saivat laatuaikaa äidin kanssa.


Tulppaanit joutuivat ulkoruokintaan.
Siellä oli vielä liian lämmin,
mutta ehkä nuo tuosta jäätyvät...


Äiti tekee tänään iltavuoron ja huomenna poikkeuksellisesti työpäivän myös. 

Sitten äiti on vapaalla ja nauttii. Lauantaina on tarkoitus mennä kaupunkiin ystävän kanssa samalla kun esikoinen lähtee mummille. Syömme ulkona oli rahaa eli ei. Joskus on vaan pakko päästä pois. Pakko vähän hemmotella itseään. Aina ei jaksa pihistää. Käyttää sitä puoliarkkitalouspaperia kahteen-kolmeen kertaan, säästellä kaikessa ja ruopata pakastinta. Aina ei tarvitsekaan jaksaa. 

10 kommenttia:

 1. Ei tarvitse :)

  Meillä on tänään esikoinen ja nuorimmainen sairaana. Esikoisella olisi ollut matematiikan koe, mutta tehköön sitten kertaustentin. Itse mietin, josko lähtisin kesken työpäivän jo pois eli melkein heti lekurin jälkeen. Ei vaan jaksaisi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarvitse ;-)

   Tää taitaa olla tätä aikaa, että taudit jyllää. Kuopus ei koskaan tullut kunnolla kipeäksi mutta edelleen päätä juili tänään. Särkylääkettä huuleen ja lyhyeksi päiväksi kouluun ja viikonvaihteen läksyjä hakemaan kuitenkin laitoin sen. Pirteä poika muuten. Toisin kun nää äidit, vissiin ;-)

   Poista
 2. Just noin! Välillä on pakko rentoutua. Meilläkin toissapäivänä pojan hakiessa mua töistä, ehti auton akku jostain syystä tyhjetä odotusaikana ja kaveria kiukutti tosi kovin. Vein sen kahvilaan munkille kun odotimme akun latautumista ja puolen tunnin päästä auto lähti käymään. Tilit huutaa hoosiannaa ja viikko vielä tili tuli tili meni -päivään. No, aina on selvitty, joten niin selvitään nytkin. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkohan sitä on selvitä ;-)

   Sinne kans ihanaa viikonloppua, kyllä siitä sellainen tulee kun vaan asenne on kohdillaan!

   Poista
 3. Oih, laskiaispullaa. Vähällä hillolla ja runsaalla kermalla, kiitos!
  Ja laiskimus matodemus sekä ryytymys rähistydus saa välillä olla!! (huomaatko, osaan kieliä)
  Sulla alkaa vapaus ja lötkö, täällä taas päivastoin: kaksi 9 tunnin kiirepäivää edessä ja sitten sunnuntaina "vaan" kahdeksan tuntia. Lauantai-iltana taas jo tietää, missä maataan..no, elämä on. Toivotaan, että sun tulppaanitaide jäätyy vähän pienemmilläkin pakkasilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öisin kiristyy mutta siten taas päiviksi lauhtuu, joten saa nähdä. Yhtä nuutuneita taitavat olla kuin emäntänsäkin ;-)

   Mä nautin vapaasta ja aattelen sua. En yhtään valita, kun on työpäivä huomenna - se on nimittäin paljon paljon lyhyempi kuin sulla. Jaksua sinne <3

   Poista
 4. Laskiaispullaa <3 just niinkuin Helmi kuvaili.

  Juuri toista blogia lukiessani mietin, että olis ihan kiva päästä joskus vähän "ulos". En ehkä kaipaa sitä enää esim. muutaman tunnin päästä, kun kuitenkin taas väsyttää, mutta kyllähän se mieltä piristäis. Ehkä.

  Mie muuten pitkän aikaa omilleni muutettuani pidin talouspaperia turhana ylellisyytenä; keittiössä oli käsipyyhe ja tiskirätti ja niillä mentiin. Niinkuin oli menty kotonakin, paitsi ilman sitä pyyhettä. Viimeistään lasten ilmaannuttua se on kyllä lunastanut paikkansa, ja enää en tuu toimeen ilman :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin pidin mäkin nuorempana (ja perheettömänä) mutta nyt ei vaan tuu toimeen ilman ;-)

   Mulle tulee harvoin se hinku ulos kun kuitenkin sitten järki muistuttaa, että saan vaan oireita. Eli parempi pysytellä kotosalla. Mutta joskus on päästävä ja nyt on se kohta!

   Poista
 5. Ei yhtään laskiaispulla minulle kiitos. Yritän välttää sitä mitä jaksan .... heheh mutta joilla on kaunis figuuri ja muuten hoikkaat ja tietenkin lapset .. täytyy saada laskiaispulla ja hernekeittoa myös ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oot Nata hyvällä tiellä ;-) Silti pitää välillä joustaa ja herkutella, maltilla vaan!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana