Sivut

maanantai 16. marraskuuta 2015

Rengas puhki ja itsekin vähän!

Nyt jotenkin on vähän hankalaa. Pimeää, märkää, inhottavaa. Autostakin tyhjeni vasta vaihdettu talvirengas. Onneksi ystävä lupasi kyydin töihin ja luottokorjaaja varmasti auttaa heti pian tänään. Eilen oli Luonto ry:n kokous jonne ystävä jo vei minut. Yksi hallituksen jäsen kuskasi kokouksesta kotiin ja tarjoutui myös vaihtamaan renkaan. Oli tihkusade, takapaksi täynnä roinaa enkä edes tiedä onko mulla vararengasta. Heh, taas naisautoilija liikenteessä! Lisäksi en ollut ihan varma, oliko kaunis ja ystävällinen tarjous täysin pyytetön vaiko taka-ajatuksilla, joten päädyin kuitenkin torjumaan sen. Turvaudun "ammattiapuun" ja "maksulliseen mieheen". Varmuuden vuoksi. (Tästä kumien vaihdosta ja varmuudesta saisi varmaan veisteltyä jotain jos olisin paremmassa terässä. Mut ei. Ahistaa. Raha. Altistus. Vaihteeksi Oman Majan puute. Öh.)


Joulukaktus kukkii töissä kuten joka marraskuu


Työviikkoakaan en odota järin innokkaasti. Meillä on AVI:n tarkastuksen jälkeinen palaveri teknisen toimen ja siivoojien kesken. Se on onneksi vasta keskiviikkona, joten pari päivää voin vain (koittaa) keskittyä kivaan ja oleelliseen. Kuten kevään uutuuksien valintaan (ihanaa!) ja ihan siihen perustyöhöni. 

Jospa tuon joulukaktuksen näkeminen tänään vähän piristäisi!

10 kommenttia:

 1. Jos se onkin marraskuunkaktus..?

  Meilläkin vaihdettiin jo talvinakit alle. Saa nähdä, miten mä niilltä tän talven ajelen, kun on ensimmäistä kertaa kitkat. Voisin laittaa vedonlyönnin vetämään, montako kertaa meikäläinen vinssataan ojasta. ;)

  Jaksamista sinne ja muista pestä käsiä. Muhun iski flunssa, kun stressi helpotti. Ihan normimeininkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kans just vaihdetut talvirenkaat ja siksi jotenkin harmittaa vielä enemmän tuo ilmojen pihallepääsy. Mutta tänään on päivä uus ja käsienpesun kautta töihin ;-)

   Niin, ja mä tietty toivon, ettei sua vinssata kertaakaan ojasta. Tai siis ettet päädy sinne kertaakaan, toki jos sattuisit päätymään, olis kiva jos sut nypittäis ylöskin!

   Poista
  2. Ai, niin kun ojaan mut jättäsit ? :D En ensin edes tajunnut, että ton voi ymmärtää noinkin. Hassua.

   Muistui mieleeni vielä, kun tässä syksyllä olin lähdössä Masalla liikenteeseen ja TM huikkasi, jotta "aja sitten varovasti, kun renkaassa on naula". Hetken epäilin jo korviani, mutta kyllä: renkaassa oli naula, mutta niin tiukassa, etteivät ilmat lähteneet pihalle. Sillä sitten kieli keskellä suuta ajelin pitkin kaupunkia. Ja hyvin pysyi ilmat sisällä. Toki se käytiin korjauttamassa hetikohta, mutta sitä vaan, että eisennivväliä. ;)

   Poista
  3. Multa on varmaan pudonnut joku ruuvi ja oon ajanut sen päälle. Ei vaan oo ollu yhtä tiukassa kun kun naula... ;-)

   Just kävin siivoamassa takaluukun että pääsee korjaaja vararenkaaseen käsiksi. Yleensä on ollut aika hyvä palvelu joten luotan nytkin siihen. Pirauttelen jahka kello on vähän siedettävämmissä lukemissa!

   Poista
 2. Onpa mahtava kaktus. Se selkeesti tykkää kirjastoilmastosta. (ja nyt ajatellaan vaan KIRJASTOilmaa, ei sitä kökköilmaa siellä, siitä ei tykkää kaktuksetkaan!) Onpa muuten vaikea sana lausua: kaktuksetkaan, koitas ;-D
  Yllättäen meillä on taas yhteiset ahdistuksen kohteet; sairaus ja raha. Hemmetti sentään!!
  Toivon sulle parempaa viikkoa, mitä se sitten ikinä onkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi ilahduttaa meitä joka vuosi just tähän aikaan. Ehkä se onkin hyvä et on jo marraskuussa kukkivaa laatua, kun tää on kyllä niin ankea ja pimeä aika vuodesta!

   Sinne kans, parempaa viikkoa, taas <3

   Poista
 3. Täälläkin on vähän sadellut viikonloppuna, mutta silti olen pitänyt viikonlopun yllättävän positiivisena. Pojat olivat lomilla ja mies metsästämässä pohjoisessa. Rauhoittaakohan se minua, kun ei ole aina siinä vieressä? Olen niin tottunut, että hän on pois ja nyt on taas opeteltu yhdessä oloa. Ehkä sekin stressaa. Tänään lähtee sitten toinenkin poika taas takaisin Niinisaloon. Jäljellä 31 päivää! Tsemppiä viikkoon, kyllä tuo kaktus varmasti piristää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 31 päivää menee nopeasti! Pitäisiköhän äidillekin tehdä oma aamukampa? ;-)

   Poista
 4. Komia on kaktus. Ne on jotenkin niin ihmeellisiä, kun alkavat kukkia juuri pimeimpänä ja kurjimpana vuodenaikana!
  Toivottavasti renkaan saa korjattua, ettei sun tarvi alkaa sitäkin ostamaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä käsittämätön kasvi, eikä se tarvi kummoistakaan hoitoa meillä tuolla hyllyn päällä!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana