Sivut

tiistai 20. lokakuuta 2015

Lempinäkymät

Jos eilen katsottiin ikkunasta ulos, tänään kurkataan sisälle. Bongasin Vihreä talo -blogista "lempinäkymä" -haasteen. Minä en osannut päättää, koska tykkään katsella koneella ollessani keittiöstä (tai tarkemmin ruokailutilasta) olohuoneeseen ja toisin päin. Ovat samaa tilaa ja täydentävät toisiaan. Kas näin:
Ehkä tuo sohvanäkymä sittenkin vie voiton, ainakin, jos siellä näkyy joku kirja kädessä 

Pään sisälle ei tällä kertaa kurkisteta, sillä siellä on mustaa ja savuavaa. Tai ei, se savu tuli jo korvista ulos, kai. Ei riitä, että pitää jahkata elatusavun kanssa, nyt sitten säädetään tapaamisistakin. Hohhoijaa, minen jaksais. On tässä talous pyöritettävänä ja pojat hoidettavana. Ihan joka ikinen päivä. Arjessa. 

2 kommenttia:

  1. Kivat näkymät molemmat! Ymmärrän, että viihdyt! Sen miehen saisi nyt joku pistää järjestykseen. Ota nyt kunnon asianajaja ja homma eteenpäin. Tuota on nyt turha yrittää selvitellä itsekseen. Saat vaan turhaan pahan mielen. Voimia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi kotona on mukavaa - ja hyvä tunnelma. Poikien kanssa sujuu mainiosti, joten jos kuopus on sattuneista syistä jatkossa enemmän mulla, sitten mennää sillä. Puuuh!

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana