Sivut

sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Vuoden viimeinen kesäinen viikonloppu?

Mukava päivä. Aamu otettiin rauhallisesti kuopuksen kanssa ja sitten pikku hiljaa valuttiin yhdelle kylätaloistamme. Siellä oli kirpputori ja oheistoimintaa. Ystävä siitä naapurista tälläsi lapsineen samaan aikaan paikalle ja kun pojilla synkkasi taas niin hyvin, menimme vielä hetkeksi heille kyläilemään. Hetki kyllä vähänä venähti, kun me aikuisetkin pääsimme sitten juttelun makuun. Mutta onneksi on vapaapäivät ja sellaiset nimen omaan, ettei ole minuuttiaikatauluja. Kotiin ehdimme sitten jossain vaiheessa laittamaan ruokaa, joka oli esikoiselle lounas ja meille päivällinen. Nappasimme nimittäin kirpparin kahviossa vähän apetta. Luovasti olen oppinut luovimaan tämänkin asian kanssa. En stressaa, vaikka rytmimme on monesti melko erilainen.


Iltapäivä kului leppoisasti. Ehdin nauttia auringosta kutimen kanssa - takakappale on jo valmis ja aloitin ihan vähän etukappalettakin. Lisäksi lakkasin varpaankynnet poikkeuksellisesti näin myöhään kesällä syksyllä. Oli niin kesäinen olo! Oikeasti meidän terassilla, tuulettomassa paikassa tarkeni pari viime päivää hihattomassa mekossa ja saattoipa siinä vähän väriäkin tarttua pintaan. Ainakin d-vitamiinitäydennystä tuli hankittua.

Ja ilta myös oli varsin mukava. Kävimme porukalla saunassa ja jumiuduimme katsomaan tällä kertaa jotain muuta kuin Avaraa Luontoa. Olimme sen kaikki nähneet vähintään kerran. Meillä on poikien ikäerosta johtuen suhteellisen harvoin näitä kolmenkeskisiä aktiviteetteja. Tosin tälle päivälle on myös suunnitteilla yksi. Katsotaan toteutuuko se.

Suloista sunnuntaita!

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!
Marjaana