Sivut

torstai 3. syyskuuta 2015

Varsin vetelää

Hermoradat on hierottu. Miten se voikin joka kerran viedä veteläksi ja puhdin pois ihan totaalisesti? Nukahdin vichylasin viereen suunnilleen vartti hieronnan loppumisen jälkeen. Ja illalla myös ennätyksellisen aikaisin ja nopeasti. Onneksi jo tiedän tämän kokemuksesta, eli varaan nopeaa ja helppoa ruokaa pojille, itselleni litratolkulla kivennäisvettä tai vichyä, ja muutenkin raivaan aikataulun totaalisen tyhjäksi. Esikoinen totesi eilen ruokapöydässä pureskellessaan pakastepizzaa, että häntä ei ainakaan haittaa yhtään, vaikka minä olen liian lötkö laittaakseni ruokaa.Helppoja ruokia
on luvassa viikonloppunakinTänään onkin viimeinen työpäivä taas tällä viikolla. Kuopus lähtee isälleen iltapäivällä ja minä taidan virittäytyä koko viikonlopuksi sellaiseen rentoon ja mitään-tekemättömään moodiin. Eilinen oli hyvä startti!

4 kommenttia:

 1. Joku kaunis päivä mäkin vielä menen ko. hierontaan, niin loistavasti oot sitä "mainostanut". Esikoinen taitaa olla nyt siinä iässä, että sille uppoo melkein mikä vaan, ja paljon! Niin jättimäiset salaattiannokset, kuin pizzatkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä einekset menee kaupaksi ;-)

   Tänään mennää kiinalaiseen syömään kun pikkuveli lähtee. Sellasta luksustekemistä kahdestaan. Eli jatkan laiskalla linjala. Huomenna menee nuorisovaltuuston hommiin ja saa siellä lämpimän ruoan palkaksi, lauantaina taas syö mummilla. Eihän mun tarvi huolehtia ennen kun sunnuntaina. Luksusta!

   Poista
 2. Kuulostaa mahtavalta hieronnalta. Ja ah, miten hyvältä kuulostaa tuleva viikonloppusi. Esikoinen varmasti selviää helpollakin ruoalla ja sinä saat nauttia elämästä. Eiliseen kommentointiin vielä sen verran, että mä muistan kyllä myöskin välillä niin väsyneeni noihin touhuihin kun niitä oli jatkuvasti, mutta nyt ei ole enää mitään, kun koulut ovat päättyneet. Eli aika kultaa muistot ja aika aikaa kutakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, aika aikansa kutakin ja sitten taas uudet kujeet.

   Esikoinen on kyllä helppo tapaus, löydän sille pakkasesta yhtä sun toista jos en jaksa yhtä lasta varten ruveta laittamaan ruokaa. Tänään käytiin kiinalaisessa ja maistoi jopa merileväkeittoa!!!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana