Sivut

lauantai 8. elokuuta 2015

Home sweet home

Matkaraportti odottaa edelleen kirjoittamista. Pitää vieläkin pureskella näkemäämme ja kokemaamme. Sitä helpottaa arkeen palaaminen, joka tapahtuu asteittain. Esikoinen hyppäsi paluumatkalla meidän kyytiin mökiltä torstaina. Eilinen meni rauhallisissa merkeissä. Auto on huollossa ja minä pysyttelin kokolailla kotosalla. Ystävä käytti kaupassa, kun kaapit ammottivat tyhjyyttään. Kirpparilla ja kahveilla käytiin myös. Jotain on nyt tapahtumassa, kun uudet värit huhuilevat minulle rekeistä. Vaaleanpunainen ja vihreä. Ne, jotka minut tuntevat, tietävät, että kumpikaan ei kuulu vakituiseen repertuaariin lainkaan. No, nyt kuuluu.


Lisäksi kävin hakemassa lisää mustikoita ja nautin auringosta loppupäivän. Tai melkein. Iltasella olin assistenttina esikoiselle, joka kokosi kuopukselle ostamaani työpöytää. Olemme hyvä tiimi: minä osaan olla neuvomatta, autan jos pystyn ja esikoisella on lehmän hermot. Hattua pitää nostaa tuolle kaverille. Mutta valmista tuli, ja kuopuksenkin kelpaa nyt tulla kotiin ja aloitella koulutie. Tänään haemme hänet ja aloitamme orientoitumisen arkeen. Ensimmäinen koulu- ja työpäivä on tiistaina.

4 kommenttia:

 1. Kyllä on siisti ja inspiroiva pöytä! Mie tosin oikeakätisenä tykkäisin laatikoista oikealla puolella, mutta eihän se ole mun pöytä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tälläsin laatikot tolle puolelle kun on sitten lähempänä muita legoja. Koska niitäkin tuohon hyllyyn asetetaan.

   Poika itse tykkäsi kovasti, tul(lti)i(n) jo kotiin!

   Poista
 2. Mulla on nyt ollut vähän päälle vuoden ajan hotpinkki-kausi, sitä ennen oli sininen ja vihreä.. kannattaa kuulemma kuunnella näitä sanoo henkistynyt ystävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa sanoi mun ystäväni... ja mähän kuuntelen.
   Ystäviä ja universumin viestejä ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana