Sivut

sunnuntai 16. elokuuta 2015

Hellii edelleen

...keli nimittäin! Ihana lauantai, aurinkoinen, lämmin, kesäinen. Tuli oltua pihalla ihan urakalla. Käytiin kyllä kirpparilla kahvilla ja katselemassa kun viikolla ei ole kerinnyt, mutta muuten aika lailla kotosalla ja ulkosalla. Kuopukselle tuli kaveri yökylään ja pistäydyttiin uimarannalla. Puuhailivat muutakin ja minulle jäi lähinnä muonamestarin rooli.Se hipsu-unikko tekee kaikenmaailman värisiä kukkia
(virallinen lajintunnistus on edelleenkin tekemättä, saa auttaa)Mutta kyllä minä silti huokaisin, kun sain pojat pehkuihin. En yhtään ole sellainen äiti-ihminen (muuta kuin omilleni, just ja just) tai "kaikki lapset on ihania" -tyyppi, ja ylenpalttinen meteli ja pelkkä ajatuskin suurperheestä saa hikoilemaan ja ihoni kananlihalle yhtä aikaa. Kaksi on just hyvä!

Tänään nautimme olosta ihan oman perheen kesken kunhan vieras saatellaan puolilta päivin kohti kotiaan. Puuh!

***

Eivätkä nämä lähiajatkaan yhtään pahalta näytä. Jeee!


8 kommenttia:

 1. Saattais periaatteessa olla vaikka pioniunikko. Mulle oli pieni pettymys, kun kaupungin hienosta värikkäästä istutuksesta napsin pari siemenkotaa ja ne olikin valkoisia unikoita. Pieniä, heiveröisiä, mutkavartisia... toinen saattoi olla vaaleanpunainen, mutta näyttää tukehtuneen rikkaruohoihin ne. Olen mie semmonen antipuutarhuri kyllä.

  Kaksi lasta on oikein passeli määrä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksi lasta, hyvä määrä ;-)

   Noita täytyy säilöä noita siemekotia ja koittaa ens vuonna uudelleen. Nää saatiin kuopuksen koululta päättäjäislahjaksi ja hukkasin pussin. Joku saattais muistaa mitä kaikkia me (vanhempaiyhdistys) jaettiin. EDIT: googlasin tolla sun ehdottamallasi ja sieltähän se tutun pussin kuva tuli, eli kiitos RH!)

   Ei nuokaan nyt niin nättejä oo, mutkavartisia ruipeloita kans, mutta tulipahan kuopuksen purkista kuitenkin jotain!

   Poista
 2. Onko siellä ollut sinilevätön suvi vesistöissä?

  Meillä olevasta metelistä kauhistuisit! Yökylässä oli vaimon siskonlapsi x 3 plus omat päälle, aamupalapöydässä oli riehakasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hrrr, jotkut on parempia lasten kanssa kun toiset. Mä oon aina ollu tosi huono sietämään melua - ainakin ammatinvalinta on onnistunut, saa sanoa shhh ;-)

   Ei meillä yleensäkään oo sinilevä juurikaan riesana meidän vedessä mutta tää kesä tietty kylmänä on ollut vieläkin parempi sen suhteen. Hieno ranta ja tosi vaähän väkeä eilenkin (eikä melua, hih)

   Poista
  2. http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1439606451620.html Mä en taas tiedä miksi, mutta tulit mieleen tästä uutisesta :D :D

   Poista
  3. Voi ei, mitenkähän tää nyt pitäisi ottaa, loukkaantuako ;-)
   Mutta repesin tässä kohtaa: "Uhrien varpaat olivat näkyvästi esillä ja sikäli suhteellisen helposti nuoltavissa. Syynä oli auringonpalvonta."

   Niin, ja varvasnuolijahan vois olla joku lisko, eiks vaan!?!

   Poista
 3. Minäkään en ole kovin lapsiystävällinen ihminen. Kummipoikaa jaksan juuri sen ajan, kun ovat vieraisilla. Parasta lapsissa on se, että ne kasvaa ;)

  Ja pioniunikolta tuo näyttää. Otin joskus jonkun puutarhalehden välistä pussillisen noiden siemeniä, samannäköisiä olivat kukat kuin tuo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä tosiaan googlansi RH:n vihjeestä ja sain sen tutun siemenpussin kuvan, joten lajintunnistus suoritettu - kiitos teille!

   Omiaan jaksaa (joskus kun on pakko) mutta muiden lapsia vähän huonommin sitten. Just juteltiin kuopuksen kaverin äidin kanssa kun kävi hakemassa omansa pois, että nää on ihanass iässä ja aina vaan paranee, kun kasvavat lisää. Samahan se sulla on!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana