Sivut


perjantai 31. heinäkuuta 2015

Kaikenlaista kivaa

Eilen pärjäsin jo vähän paremmin koneeni kanssa. Liekö käynnistymisvaikeuksia? Eli se siitä nettipaastosta, sitten. Ensi viikolla tulee luonnostaan vähän, kun reissaan sielä sun täällä. Käyn kurkkaamassa yhtä teistä mökillä ja sitten ystävän kanssa suunniteltu kesäreissu toteutuu. Sain kirpparilta pienen pesämunan ja ihana äiti lupasi synttärirahaa myös, joten on minulla varaa lähteä. Joskus vaan on pakko ajatella itseään ja vähän satsata vain itseensä. Nyt on sen aika.







Olemme viettäneet leppoisia kesäpäiviä, käyneet skeittaamassa, syöneet kesäisen ex tempore -aterian yhden ystävän ja hänen lastensa kanssa  uusia perunoita ja salaattia. Seuraavana päivänä tein herkullisen perunasalaatin jämistä, fetaa, kevätsipulia, hillosipulia ja kermaviilia, nam! Hakeneet munia, syöneet pullia kirpparilla ja toisellakin, saunoneet, paistatelleet päivää ja pakoilleet sadetta. Olemme ottaneet rennosti, pelanneet lautapelejä, lueskelleet vierekkäin sohvalla (asia, joka saa minut joka kerta liikuttuneeseen tilaan) ja sen sellaista. Lomapuuhaa.

Ja vielä on lomaa jäljellä, ja niitä suunnitelmiakin sen viettämiseksi. 

8 kommenttia:

  1. Kuulostaa juuri sopivan leppoisalta! Minä junailin heti keskiviikkona töiden loputtua Tampereelle paijaamaan vauvaa, olin yötä ja eilen sitten junailin tänne Turkuun viikonlopuksi. Sunnuntai-iltana kotiin ja maanantaina taas töihin. Mukava irtiotto...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kuulostaa juuri sellaiselta (ja neuvolassakin kävit ;-)
      Minä aion toteuttaa irtiottoni ensi viikolla, vaikka raha-asiat vähän huolettavatkin.

      Nauti jäljelläolevista reissupäivistä!

      Poista
  2. Hyvää lomanjatkoa! Tänään oli "once in a blue moon".
    -a

    VastaaPoista
  3. Sää olet niin ansainnut irtioton, nauti lomasta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Kiki, mua meinas jo ruveta ahdistamaan etukäteen rahanmeno, mutta siten päätin, että mä tosiaan olen sen ansainnut. Joskus vaan pitää hemmotella itseään.

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana