Sivut

maanantai 6. huhtikuuta 2015

Borta bra men hemma bäst

Kyllä näin vaan on! Oli aivan mahtava, elähdyttävä, virkistävä reissu, mutta oli ihana tulla eilen kotiinkin. Minua odotti reipas esikoinen, suloinen pääsiäiskortti (ja yksi myös pupuille, mahtavaa!) sekä yllätys pihalla. Lumi oli sulanut sen verran, että kevätkukat sekä raparperin alku olivat paljastuneet. Kyllä sitä luntakin vielä oli sekä terassilla että sen vieressä, mutta aion tarttua tänään lapioon ja auttaa vähän omalta osaltani. Kevätkevätkevätkevätkevät - mieletöntä!!!
Ihanaa on myös se, että tänäänkin on vapaata. Saan toipua reissusta ja olla rauhassa vielä yhden päivän. Eilen lojuimme esikoisen kanssa sohvalla ja rentouduimme. Tänään tulee kuopus ja huomenna alkaa arki. Lämmin kiitos <3Mutta vielä ennen sitä täytyy palata hetkeksi Helsinkiin. Perjantaina siis tuli ystävä täältä maalta perässäni pääsiäisen viettoon ja jatkoimme pääkaupunkiseudusta nautiskelemisesta kahdestaan. Hänen kanssaan on kyllä mainiota reissata, koska tykkäämme samoista jutuista, toleranssimme kaupoissa juoksenteluun ja moneen muuhunkin asiaan on samanmoinen. Hommat sujuvat jouhevasti. Alkajaisiksi vain relasimme huoneessa ystävän matkan väsymykset pois ja sitten käveleskelimme hieman entisillä kotikonnuillani. Kahvittelimme ja myöhemmin söimme ulkona (nepalilaista). Käväisimme lasillisella vanhoilla kulmillani mutta loppuillan rauhoituimme huoneessa. Lauantaina piti kipitellä kaupoilla (Gudrun on ehdoton, tein hyviä alelöytöjä) ja sen päätteeksi kilistellä skumpalla. Intouduimme myös leffaan, kun pääsiäinen on perinteistä teatterin loma-aikaa. Edelleen Alice kosketti minua myös elokuvana, kirja teki aikanaan suuren vaikutuksen

Leffan jälkeen söimme jälleen ulkona (turkkilaista tällä kertaa) ja hipsimme hotellille chillailemaan. Molempina aamuina nautimme aamiaisesta suunnattomasti ja sillä pötkimme pitkälle iltapäivään. 

Täytyy muistaa, miten virkistävää tämä matkustelu voi olla ja koittaa vaikka säästää vähän rahoja, että voisi tehdä pieniä reissuja hieman useammin kuin nykyisin olen/olemme tehneet. 

4 kommenttia:

 1. Silleen se luonto yllättelee keväisin :) mieki löysin tänään ekat scillannuput.
  Ja tuollaisen "yhteensopivan" kaverin kanssa reissussaolo on mainiota - ei tuu semmosta oloa, että menee aika hukkaan jos kulkee toisen mukana vaikka kaupoissa, vaikkei ite haluais. Tai, kuten meillä miehen kans, istuu kaljottelemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä haluun heti tänään nähdä mitä muuta luonnolla on mulle piilossa. Joten lapiointi alkaa jossain vaiheessa jahka olen kunnolla herännyt.

   Mä olen tehnyt yhden kauhean reissun ex-ex-ex-ex-miesystävän kanssa ulkomaille ja kun ei ollut yhtään kiinnostunut samoista asioista (vaikkapa juuri siitä joka päiväisestä viinan kittaamisesta) oli se aika karsea reissu.

   Poista
 2. Olisi kyllä ihan tuskaa olla reissussa jonkun ei-ollenkaan-samanmielisen ihmisen kanssa. Hui.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooei,ei kyllä innostaisi eikä onnistuisikaan!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana