Sivut

maanantai 9. maaliskuuta 2015

Viikko Darth Vaderin kanssa

Viikonloppu meni todella rauhaisissa merkeissä, kuten oli tarkoituskin. Kuopus tosiaan lähti isälleen jo torstaina ja esikoinen mummille perjantaina. Lauantaina, kun palasi kotiin, kävimme kahvilla hänen ystävänsä kotona yhdessä, koska ystävän vanhemmat ovat lähdössä reissuun ja pojat jäävät talonvahdiksi. Minä etävahdin sitten heitä. Kävimme vähän käytännön juttuja ja sääntöjä läpi ja esikoinen jäikin sitten sille tielleen. Kuopus palasi eilen ja rauhoituimme hänen kanssaan odottamaan arkea. Jospa nyt tulisi kokonainen tauditon kouluviikko?

Minä sain siis olla ihan itsekseni suurimman osan ajasta. Luin paljon, lepäsin, kävin kävelyllä, saunoin, maistelin viiniäkin. Ystävä kävi lauantai-iltana seurana, minä taasen hänellä päiväkahvilla ennen munanhakureissua. Toin sitten kaverille kans, munia. Hyvin toimii tämä yhteiselo ystävän kanssa, puoliksi yhteistalouskin. Sunnuntaina oli Luonto ry:n kokous, joten ei se viikonloppu ihan antisosiaalisesti kuitenkaan mennyt.
Joku outo otus on pesiytynyt meille. Tämän kanssako minä nyt vietän kahden kaksi seuraavaa viikkoa, kun esikoinen on poissa?

You don't know the power of the  dark side!

14 kommenttia:

 1. Pidetään peukkuja sen taudittoman viikon puolesta!
  Ja mikäs tuommoisen Darth -pikkuisen kanssa on ollessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän me pärjätä ;-)

   Tänään se jo suunnitteli pupunkoloa, joten ehkä muodonmuutos on pian tapahtumassa?

   Poista
 2. Ehkä se jo on tautikiintiö teilläkin täynnä! Sulla tulee olemaan avaruuspainotteinen kaksi viikkoinen, jos Darth Wader jatkaa teillä asumistaan. Mutta taatusti mukavaa.
  Oikein aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä toivon että olisi, kiintiö nimittäin, täynnä.

   Aurinkoista viikkoa sinnekin, näyttäisi toisaan sellainen tulevan ja kylläpä heti piristi mieltä aamulla kun oli paitsi valoisaa myös aurinkoista. Ja lumikin pikkuhiljaa sulaa!

   Poista
 3. Hyvä että osasit nauttia viikonlopun rauhasta!
  Minusta pupunkolossa asuva (ex-) -Darth Vader kuulostaa hyvältä. PIdän peukut pystyssä, että taudit pysyy loitolla ja että etävahtiminen ei tuota mitään ylimääräistä tyhmää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luotan kyllä sataprosenttisesti sekä esikoiseen että sen kaveriin. Samoin hänen vanhempansa. Itse asiasa ekan viikon on mummi siellä talonvahtina kans, mutta ensi viikon ovat siten ihan kahdestaan. Siinähän se luottamus sitten testataan!

   Darth Vader alkaa kyllä muuttua pupuksi pikku hiljaa...

   Koita säkin relata!

   Poista
 4. Mun avattarella oli SecondLifessa t-paita, jossa luki "come to the dark side, we have cookies". Darth on aika kesy tyyppi loppujen lopuksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun Darth se vasta kesy tyyppi onkin ;-)

   Hieno t-paita!

   Poista
 5. Pupuista... TM varmaan voisi hakea myös Jänes -kerhon jäsenyyttä. Pelasti meinaan tänään yhden pitkäkorvan kanahaukan kynsistä tossa meidän Pihalla. Vahingossa kylläkin, mutta silti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi oi oi oi... me lähetetään sille heti yksi jäsenlippu!

   Poista
  2. Noh, pelkkä tieto hyväksymisestä riittää mainiosti. :)

   Poista
  3. Ok, täten julistan virallisesti Jäniskerhon puheenjohtajan valtuuttamana TM:n täysivaltaiseksi jäseneksi!

   Poista
  4. Kiitos ! Sopii hyvin nimitys, sille jänishousulle. ;)

   Poista
  5. Heh, vahingossa jäniksiä pelastava jänishousu ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana