Sivut

lauantai 14. maaliskuuta 2015

Pupu jonka nimi oli enne

Perjantaina:

Ihminen, jolla on ollut raskas viikko, koittaa ihan nukkumalla nukkua pitkään, kun kerrankin voi. Kuopuksen hoitaa kouluun isänsä ja esikoinen on kaverilla ja kulkee omia aikojaan. Joskus unohtuu kuopuksen R2D2-herätyskello päälle ja sen piipitykseen on kyllä karua herätä, mutta ei tällä kertaa. Silti nousin jo seitsemältä,  syypäitä olivat karvakaverit. Pupu, jonka nimi oli enne - Lurk ki - teki selvää paperikassista varsin äänekkäästi. Huokaus! Että hyvää huomenta vaan...

Mutta itsepähän sen sille olin virikkeeksi antanut.

Oli silti ihan hyvä päästä liikkeelle, tilipäivän kunniaksi piti ajella markettiin ja tehdä täydennyksiä niin kuiva- kuin tuoretavaravalikoimiin. Kävin myös taas hakemassa kouluruokalasta annoksia kotiin, tällä kertaa vuorossa oli neljä annosta lasagnettea. Yhden syötän kuopukselle viikonloppuna ja kolme pakkasin pakkaseen. Sitten porhalsin pizzerialle, jonne kuopus hyvässä järjestyksessä tuli yhden kaverinsa kanssa. Olimme sopineet, että vien molemmat pojat syömään ja sitten vielä leikkivät yhdessä. Kuopus viipyikin sen verran että ehdin hyvin ottaa tirsat aikaisen aamuheräämisen vastapainoksi. Tultuaan jäi vielä toisten kaverien, joihin oli paluumatkalla törmännyt, kanssa leikkimään ulos. Tämä on nyt tätä aikaa, että ulkoleikitkin kovasti houkuttavat. Ihanan aurinkoista ja linnut laulavat varsin innokkaasti!


Ja tässä tulos!


Ja nyt kun päästiin eläimiin, niin onhan se kevään bongaaminen jo alkanut. Eilen näin ja kuulin ensimmäiset joutsenet. Klak klak klak - siitä tietää, että talvi on takana.

4 kommenttia:

 1. Lasagnette... pizza... argh. Oon eläny taas pari päivää salaatilla ja mauttomalla sopalla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sorry ;-) Mutta en mäkään niitä syönyt (mitä nyt varastin kuopuksen pizzasta palan ja järsin reunoja...) vaan omia pöperöitäni.

   Poista
 2. On ne aika möykkääjiä, pupuset. Muistan vielä.... mutta suloisiakin!!
  Mukavaa viikonloppua ja tirsoja tänäänkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kyllä saada tirsat tänäänkin, koska kuopus heräsi niin jumalattoman aikaisin. Toki torkuin sohvalla sen vieressa kun katteli lastenohjelmia, mutta silti.

   Mukavaa (ja menevää) viikonloppua sulle!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana