Sivut

maanantai 16. helmikuuta 2015

Aurinkoenergiaa

Upea päivä eilen! Aurinko paistoi täydeltä terältä ja iltapäiväksi vähän jo lauhtuikin. Meillä oli aamulla 20 astetta pakkasta, joten ei houkutellut ihan heti ulkoilemaan. Mutta virtaa siitä kyllä sai.

Muuten nautittiin rauhallisesta vapaasta:

ystävä kävi kahvilla

minä luin sen Varjopoika -dekkarin lopppun, kuopus luki uusimman Ella-kirjan

haimme esikoisen kaverilta kotiin. Illalla sille tosin iski vatsatauti - taudeista karsein - ja tämä viikko on vieläpä koeviikko. No, onneksi huomenna ei ole koetta, joten on hyvin mahdollista, että ehtii toeta ennen keskiviikkoa. Uusintakoepäivään ei näin ollen tule toivottavasti kuin yksi rästiin jäänyt suoritettavaksi - tämänpäiväinen. Kuopuksellakin kouristeli vatsaa, joten olemmekin sitten koko porukka tänään kotosalla.


Suunnittelin ja osittain toteutinkin (omalta osaltani) alkuviikon ruokia - muille ei taida hetkeen maistua. Toivottavasti edes minulle *koputtaa puuta*. Raakaruoanlaitto ei aina vaikkapa töissä onnistu, joten täytyy vähän valmistella. Toki salaatti on aina hyvä vaihtoehto sinne, mutta muutakin välillä kaipaa. Tein itselleni ison satsin kukkakaalicouscousia, siitä riittää töihin evääksikin - tosin sitten kun sinne pääsen, on tämäkin jo syöty. Parsaakin valmistin ässehtimään. En ole koskaan aiemmin edes ajatellut parsakaalin syömistä raakana. Miksiköhän?Vähän jälkiruokaa tai välipalaakin tein, "energiasydämiä"
Sain kuin sainkin eilen levättyä kunnolla. Ja niin saan vissiin tämän viikon jälkeen alkavalla hiihtolomallammekin. Kuopus on tosiaan isällään ainakin perjantaista perjantaihin ja esikoisellekin on siunaantunut puuhaa ja kyläilyjä niin, että taidan olla suurimman osan lomasta aivan itsekseni. Ja minäkin lomailen, ihan koko viikon. Ah, ihanuutta! Pitääkin vähän katsella kirjoja sitä varten. Suutarin lapsella jne...

2 kommenttia:

 1. Voihan vatsatauti! Ne on kyllä kaikista inhottavimpia! Toivottavasti sinuun ei pöpö pure ja lapsetkin tervehtyy pian.
  Meillä lomaillaankin jo tällä viikolla... kuopus kaverinsa kans lähtee keskiviikkona Äkiin siskolle, kun ei esikoinen halunnu sen kans lähteä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että meillä vasta ensi viikolla on se loma, ettei mene taudin kourissa se. Ja toivottavasti ei mullakaaan mene, toivon todella, että säästyn tällä(kin) kertaa. Puuuh!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana