Sivut

maanantai 3. marraskuuta 2014

Sillisalaattia

Viikonloppuna on aikaa lueskella lehtiä. Jotkut "uutiset" saavat totta totisesti mielikuvituksen laukkaamaan. 

Tutkimus: seksi yli 20 naisen kanssa vähentää miehen syöpäriskiä. Yhtä aikaa? Mutta entäs sitten sellainen tilanne, että miehellä on ollut 18 seksikumppania ennen nykyistä vaimoa. Mitä hittoa sellaisessa tilanteessa pitäisi tehdä? Onneksi en ole mies!

Autosi voi todistaa oikeudessa sinua vastaan. En tiedä teistä, mutta minulle tulee hauskoja mielikuvia todistajanaitiossa hurisevasta kiesistä. Josta tulee etsimättä mieleen meillä päin kulkeva legenda eräästä tunnetusta (jo edesmenneestä) paikallisesta, joka sai aikanaan kutsun oikeuden eteen, koska hänen koiransa oli purrut jotakuta. Tarinan mukaan miekkonen raotti oikeussalin ovea, tyrkkäsi koiran sisään ja hukkasi perään: "Selvitäpä omat sotkus!" ja poistui paikalta.

No mutta asiaan. Viikonloppu on siis vietetty ja arki alkaa. Perjantaisten "pikkujoulujen" lisäksi kävin tietysti pyhäinpäivänä viemässä hautausmaalle kynttilän. Sinne muualle haudattujen muistomerkille, kuten aina. Minä olin myös evakossa ystävän luona kun esikoiselle tuli kavereita kylään ja halusivat rauhassa laittaa tuorepastaa ja pannacottaa. Ihanan tervehenkistä viikonlopun viettoa nuorilla miehillä. Kaikki oli siivottu ja astianpesukone jurnutti kun tulin kotiin. Pastaa oli jäljellä minullekin ja vielä ystävälle, joka on näiden kaikkien nuorten miesten entinen opettaja, viemisiksi. Eilen harrastettiin lastenkulttuuriakin kuopuksen kanssa. Saimme nauttia hulvattomasta musiikillisesta annista ja hauskaa oli - kumpaisellakin.


Tällainen velho tuli kotiin***


Lelulaatikko. Sellaisia meillä ei ole enää hetkeen ollut. Viimeisinkin tyhjennettiin kirpputorilla ja kuopus sai mukavasti taskurahaa. Tai onhan meillä tietenkin ne legolaatikot ja kaapin kätköissä roolivaatteita ja lelujakin. 

18 kommenttia:

 1. Siinä on taas tulkittu tutkimustuloksia mediaseksikkääseen muotoon :) ainakaan tuossa selvityksessä ei ilmennyt, mikä juuri usean naisen kanssa suoritetussa yhdynnässä vaikuttaa, ja miten se eroaa vain yhden naisen kanssa olosta. Ja kuulostaa aika ällöttävältä, että "huuhtelevat pois syöpää aiheuttavia kemikaaleja" - mikä hiton huuhteluastia se nainen on??! Miksei sama nainen käy huuhteluun kahtakymmentä kertaa, kun "seksin suojaava vaikutus" kuitenkin lienee partnerista riippumaton.

  Joo. Onneksi miekään en oo mies. Meillä esikoinen pienenä pissas lelulaatikkoon. Istui siinä romukasan päällä ilman vaatteita ja ilmeisesti koki olevansa potalla. Onneksi ei ollu pehmoleluja alla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääk, toi lelulaatikkotarina on ihana(n kamala) ;-)

   Mäkään en ymmärtänyt (ts jaksanut perehtyä) miksi sama nainen ei käy. Taikka se, että huuhtoo kemikaalit pois vaikka ihan monoseksillä?!?

   Poista
 2. Jes, mitä uutisotsikoita! Tuo on tosi hauska oikeudenkäyntikuvaus koiran puremasta. Mutta noinhan se voisi ajatella menevän.
  Mukavalta kuulosti myös viikonloppusi. Mekin kävimme viemässä kynttilöitä haudoille ja olimme lisäksi muistokirkossa, jossa vielä sytytettiin kynttilän keväällä kuolleen papan muistoksi sinne alttarille. Viimeisen kerran hänen nimensä luettiin.
  Eilinen päivä menikin sitten tallenteita töllötellen ja hiukan taas tautisen oloisena. Taitaa tarvita tänään hakea uusi lääkekuuri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sua Sari, toivottavasti tropit auttaa!

   Mä kyllä luulen, et voisin laittaa koiran kans selvittämään omat sotkunsa. Mitähän Veka tykkäis?

   P.S. Mä tarttisin sun s-postiosoitteen. Laittaisitko mulle? marjaananmaja@gmail.com - kerron sit...

   Poista
 3. Totuus tuosta seksin harrastamisesta monen naisen kanssa on se, että se todellakin pienentää syöpäriskiä mutta varsin yksinkertaisesta syystä: ei jumalauta kenenkään kunto moista kestä ja siksipä "terapiassa" käykin niin, että pumppu pettää ennenkuin syöpä ehtii iskeä joten tutkimustulos on tosi.

  Naisille tämä homma ei kuitenkaan mene niin koska te olette sekä kovakuntoisia ja kyltymättömiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukas tuon tutkimuksen naisista on tehnyt, vai perustuuko omakohtaiseen kokemukseen?!?
   Tosin niin hyvä oli tuo sun arvelusi ja perustelut ja kommenttisi miesten tutkimustuloksen suhteen, että taidan ihan vaan uskoa ja luottaa suhun ;-)

   Poista
  2. Luota vaan koska me paimenet puhutaan aina totta :D

   Poista
 4. Voi voi, ilmankos mulla oli aggressiivinen aivokasvain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en nyt ihan menisi vetämään tuosta tutkimuksesta suoria johtopäätöksiä!

   Poista
  2. Siis väitätkö että se tutkimus ei pidäkään kutiaan? Eikö jokainen tutkimus olekaan totta? Eiku..

   Poista
  3. Noh, tuota... öö... lievää lähdekritiikkiä voi harrastaa paitsi iltapäivälehtiuutisoinnin, niin myös tutkimusten suhteen - kai!

   Poista
  4. Josta tuli mieleen Hesarissa oleva prosessori, joka ei ymmärrä lisäainevastaisuutta. Onhan se varmaan hauskempaa mättää itseensä miljuunaprofessoroitua markariinia kuin voita jossa ei oo mitään joutavaa. Jutussa vedettiin hieman mutkat suoriksi mutta eipä siinä.

   Poista
  5. No nyt mä luin sen jutun... sama vanha Marina asialla...

   Sun uutispaasto on päättynyt?

   Poista
  6. Marina. Heh. Joo vissiin. Muistaakseni sama ilakoi väkeä uusien ravitsemussuositusten tullessa eetteriin käyttämään kevyttuotteita.

   Poista
  7. Se saa mun puolest käyttää ja syödä joguttinsa lisäaineiden kanssa. Mä en silti syö. En tiedä onko hän tutkinut taikka ottanut huomioon lisäaineiden ns coctailvaikutusta?
   (Ei niin että mäkään olisin, mutta mähän prosessoin ruokani = pilkon sen kotona. Huokaus.)

   Poista
  8. Yritin tänään lopettaa paastoa, mutta tuli yliannostus vartin selaamisesta, joten uutissuvanto jatkuu.

   Joo, huvittavaa kun ruoan pilkkominenkin on prosessointia. Joskus en käsitä millaisia saivartelijoita jotkut tahot jaksaa ollakaan.

   Poista
  9. Mä pidän sellaista jokapäiväistä linjaa, etten klikkaa ahdistavia tai pelottavia uutisia ;-)

   Sopii mulle, nössölle.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana