Sivut

lauantai 9. elokuuta 2014

Odottavan aika on pitkä!

Aika mataa. Sitä jouduttaakseni rupesin jopa siivoamaan. Totta puhuen oli pakko, koska asunnonomistajan reissu peruuntui ja sovimme, että hän tulee puolestaan meille yöksi, kun minä menen hänen luokseen. Helteistä johtuen kunnon siivous on siirtynyt ja siirtynyt ja ylläpitosiivouskin on ollut vähän niin ja näin. Oli pakko tarttua imuriin ja luuttuun ja rättiin, koska kämppä oli siinä kunnossa, että en olisi voinut päästää ketään ei-niin-tuttua meille - varsinkaan yöksi. Olisihan se ollut noloa jos kaveri olisi saanut astmakohtauksen täällä ollessaan. Hiki virtasi oikein kunnolla rehkiessä, mutta onpahan mukavaa alkoittaa arki itsekin, kun klähmät ja pölypallerot ovat poissa.


Keli on edelleen mitä mainioin, vaikka ihan pahin helle taitaa nyt tältä kesältä olla ohitse. Istahdimme ystävän kanssa illalla terassille viettämään loman lopettajaisia. En muista olenko vinkannut Alkon uusimmasta luomutulokkaasta jo aiemmin, mutta nyt ainakin tulee: Codorniu Ecologica. Sai kuoharitestissä ihan kohtuulliset arviot ja minun suuhuni tämä sopii kyllä erinomaisesti. Slurps. Joskus aikanaan kyseisen merkin normicava sai Hesarin testissä erinomaisen hinta-laatusuhteen erityismaininnan. (Sitä juttua en tähän hätään löytänyt mistään.) Olipa taas mukavaa istahtaa iltaa hyvässä seurassa, nauttia auringonpaisteesta ja parantaa maailmaa. Ehkä se nyt taas on vähän parempi paikka elää ja olla. Tiedä häntä.


***

Huomisen teksti tulee muuten myöhemmin kuin normaalisti. Tavoistani poiketen en ajasta sitä valmiiksi, vaan kirjoitan teille sitten ihan tuoreeltaan kuinka yö asunnossa meni, ja mikä oli olotila aamulla. Sekä fyysisesti että henkisesti. Jännittää!

8 kommenttia:

 1. Taitaa olla kalareissut vähän turhia, kun kalat juroo viileissä pohjakoloissa helteellä.
  Toivon todella, että asunto olisi hyvä!!!! Joudun ehkä jännittämään sitten koko päivän, kun ollaan kai reissussa melko aikaisesta aamusta lähtien, enkä pääse lukemaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh - illalla sitten saat tietää. En tiedä, mulla ei ole minkäänlaista aavistusta miten tää päättyy.

   Poista
 2. Toivon hyviä ja oireettomia unia!!
  Jännittävä on siis viikonloppu molemmilla...mä joudun kertomaan sitten vasta jälkikäteen.
  Lupsakkaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupsakkaa lauantaita ja suloista sunnuntaita sullekin. Ja kerro jahka kerkiät, täällä ollaan.

   Poista
 3. Hyvää yötä sinne ensi yöksi!
  Muistitko kertoa että teillä asuu rouskuttavia jäniksiä ettei pelästy hän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on lista asioista joita täytyy vielä puhelimessa, kun sovimme ajankohtaa, kysyä. Nimittäin juuri sitä, onko jäniksille allerginen. Muistin rouskuttavat otukset vasta yöpymisen sovittuamme. Saa nähdä.

   Poista
 4. Olet ajatuksissa ja pidän peukkuja!
  -a

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana