Sivut


sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Onko tukka hyvin?

Bongasin Kemikaalicoctailin Nooralta vinkin luonnonkosmetiikan ystävänmyynnistä. Tuli juuri tarpeeseen, koska esikoisen dödö oli loppumassa. Vaikka koitan suosia hörhökosmetiikkaa kaikessa mahdollisessa, hiustökötit minulla ovat olleet vielä päivittämättä. Johtunee siitä, että käytän niitä niin vähän - ja kun purkkien pohjalla on jotain vielä ollut, olen hyödyntänyt tavistarvikkeet loppuun. Toinen syy on se, että luonnonkosmetiikka harvemmin on ihan täysin hajutonta. Nyt ajattelin uskaltaa kokeilla, vaikka näissä lievä tuoksu jokaisessa onkin. Lisäksi alennukset olivat sitä luokkaa, että hinnatkin alkoivat olla jo ihan kilpailukykyiset. Siispä tilaamaan. Paketti tulikin tässä viikolla kotiinkuljetettuna. Näppärää! Esikoinen kun on kesätöissä kahvilassa jossa  toimii myös Matkahuollon toimipiste.





Omakin dödö alkoi olla lopuillaan joten sitä piti tehdä lisää. Tämähän on se minun luomuhörhöhuipentumani; itse tehty deodorantti johon tulee kookosöljyä, soodaa ja Maizenaa. Olen nyt vuodenpäivät käyttänyt tuota mönjää ja se edelleen toimii minulla. Jopa näillä helteillä. Olen myös tottunut sen lääppimiseen, enkä enää tunne itseäni Koijärven puunhalaajaksi. Positiivista kehitystä!

Toisenlaisen näkökulman luonnonmukaisuuteen tarjoaa teille M. Ahonen, olkaapa hyvä!


***

Aika leppoisa viikonvaihde. Perjantaina kävin hierojalla ja paistuin ulkona kunnes alkoi ukkostaa. Eilen molemmat pojat lähtivät naapurikaupunkiin, esikoinen mummille ja kuopus isälleen. Minä rauhotuin kotiin, lueskelin ja ihmettelin ihmisten erilaisuutta. Mutta onneksi on ystäviä, sekä oikeassa elämässä että blogimaailmassa, sähköpostin ääressä. Kiitos siitä!


Vastaus otsikon kysymykseen: ei ole. Kampaaja-aika varattuna perjantaille. Sitten on.

8 kommenttia:

  1. Sitten me varmaan saadaan päivityskuvaa uudesta kampauksesta?
    *pystyttää leirin ja ryhtyy odottelemaan perjantaita*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, sä saat leireinesi kyllä odottaa. Mutta voin kertoa, että kyseisen käynnin jälkeen voin sanoa bäääää ja pärjään tämän supisuomalaisen ohuen liehukkeen kanssa vähän paremmin tämän kesän ;-)

      Poista
  2. Toi lääps-lääps-dödö mua kiinnostaa edelleen. "Hauska" ilmiö oli muuten, kun mähän käytän suolakividödöä, koska se on ainoa, joka ei kutita mun kainaloisia. Hätätapauksessa jouduin ostamaan ääsmarketin tuotteen ja sepä ei pelitäkään enää! Kutittaa siis, mutta löyhkäänkin jo tunnin päästä! Ennen on ollut teho tallella, mutta kutittanut. Outoa. Ei siis muuta kun uutta suolakiveä tai sitten sun mönjää kokeilemaan!!
    Tytär osti ekaa kertaa palashampoon luontaiskaupasta ja on ollut aivan onnessaan! Tähän asti joutunut pesemään tukkansa joka päivä (rasvainen-murkku), nyt palashampoolla riittää kaksi kertaa viikossa. Lisäksi hiukset eivät näytä rasvaisilta siinä likaisimmassakaan vaiheessa. Joku kehäkukkajuttu se oli. Aivan loistava tuote ja löytö!!
    Nautiskele kampaajalla, ihana paikka!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekin käytetään esikoisen kanssa palashampoota, molemmilla oma ;-)

      Mä suosittelen kyllä kokeilemaan tuota mönjää, sen en usko ärsyttävän kainaloita, sitähän voisi tosiaan vaikka syödä!

      Poista
  3. Harvinaisen tylsää tekstiä suoltaa Mahonen, en jaksanut lukea... tosin oon ihan katki reissusta muutenkin, ja ruokaa pitäs ruveta laittamaan...
    Eikö se lääps-mönjä sotke vaatteita? Mulla ei oo semmosta ongelmaa, mutta yks kaveri valittaa kaikista dödöistä, että ne tekee mustaan paitaan raitoja, siis pukiessa, kun on deodorantit jo kainalossa. Mie deodoroin itteni yleensä ihan pukeissa - niin kireitä vaatteita en pidäkään, ettei silleen vois tehä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä ainakaan ole huomannut tahriintumista, joten ei kai!

      Mahonen on välillä oikeinkin terävä, toisinaan sitten vaan mukahauska. No, makunsa kullakin.

      Jaksele, borta bra men hemma best!

      Poista
  4. Minua on alkanut kiinnostaa luonnonkosmetiikka ja mineraalimeikit, mitä enemmän olen aiheesta lukenut. Jotain muutoksia olen jo tehnyt, mutten ole vielä kokonaan siirtynyt luonnolliselle linjalle. Huomaan kyllä eron, kun käytän ajoittain Lushin palashampoota. Sekä hiukset että päänahka tuntuvat erilaisilta. Ja mineraalipuuteri on aivan ehdoton vastaavien tavallisten tuotteiden sijaan, silloin kun jotain väriä tasoittavaa on tarve käyttää.
    Mutta tukka ei ole hyvin mullakaan ja vakiokampaaja on edelleen vapaalla... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käytän sen verran vähän meikkiä, että oli helppo se puoli vaihtaa luonnonmukaiseen. Ja siksipä mä en myöskään ole paras mahdollinen kriitikko, koska käytän vähän ja harvoja tuotteita, niin en voi verrata. Näihin olen ollut tyytyväinen, palasaippua toimii mulla myös ja edellinen nokkoshuuhde hiuksille. Nyt vaihdoin tuohon Santen hoitoaineeseen.

      Kyllä luottokampaaja sitten vaan on ihan huippuasia olla ja omistaa! Mä meen just ennen sen kesälomaa ja pärjään sitten kiharoineni lomansa ajan.

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana